«Σύντομα όπως τον ονειρευόμαστε»

 

F99809F280FC1BDE9C71BE6E322B76D5


Βέβαιος ο Γ. Αλαφούζος πως η ομάδα θα γίνει όπως την ονειρεύονται οι φίλαθλοι

Ο Παναθηναϊκός συμπληρώνει στο ματς της επόμενης εβδομάδας με τον Πανθρακικό 500 ματς πρωταθλήματος στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας. Ο Γιάννης Αλαφούζος μιλώντας στο Goal χαρακτήρισε το συγκεκριμένο γήπεδο ιστορικό, μίλησε για τις προσπάθειες να γίνει πιο σύγχρονο, ενώ παρουσιάστηκε βέβαιος πως σύντομα το «τριφύλλι» θα ανταποκρίνεται στις μεγάλες προσδοκίες των φιλάθλων του.«Η Λεωφόρος Αλεξάνδρας δεν είναι απλώς ένα ιστορικό γήπεδο. Είναι το σπίτι του Παναθηναϊκού, είναι ο τόπος όπου χτυπάει η καρδιά του μεγαλύτερου ελληνικού συλλόγου. Γι’ αυτό άλλωστε γυρίσαμε και πάλι εκεί, γι’ αυτό και γίνονται προσπάθειες να γίνει πιο όμορφη, πιο μοντέρνα και πιο λειτουργική.

Με την ευκαιρία συμπλήρωσης 500 αγώνων Α΄ Εθνικής στο Απόστολος Νικολαΐδης είναι αυτονόητο πως εύχομαι να τους χιλιάσουμε και παράλληλα να πανηγυρίσουμε πολλούς τίτλους και να ζήσουμε στιγμές δόξας. Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε σταθερή πορεία εξυγίανσης και σύντομα θα είναι και πάλι έτσι όπως τον ονειρεύονται τα εκατομμύρια των οπαδών του.

Στην προσπάθεια αυτή τους θέλουμε όλους δίπλα μας, ώστε ενωμένοι να ξεπεράσουμε κάθε εμπόδιο που θα παρουσιαστεί στο δρόμο μας για την επιστροφή στις επιτυχίες», ανέφερε ο πρόεδρος της ΠΑΕ.

Πηγή: sport-fm.gr