Τέλλος Άγρας: Προπόνηση σήμερα για του παίκτες με Γιώργο Μηλίτση!

 

Militsis


Εμπιστοσύνη σε έναν παλιό γνώριμο

 

Ο πρόεδρος του Άγρα, Βασίλης Αγγελόπουλος και ο γενικός αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος Γιώργος Πρεβεζάνος ήρθαν σε συμφωνία με έναν παλιό γνώριμο για την ομάδα του Άγρα, το Γιώργο Μηλίτση.

Ο Γιώργος Μηλίτσης από σήμερα το μεσημέρι είναι ο νέος προπονητής της ομάδας του Τέλλου Άγρα. Ο έμπειρος Καλαματιανός τεχνικός θα έχει σήμερα την πρώτη του γνωριμία με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας την οποία θα κοουτσάρει στο πρωτάθλημα της Α‘ τοπικής.

 

Να θημήσουμε ότι την χρονιά που ανέβηκε ο Άγρας [1995-1996] στην Δ’ Εθνική κατηγορία προπονητής της ομάδας ήταν ο Γιώργος Μηλίτσης, ενώ πέρυσι ήταν προπονητής στην ομάδα του Μελιγαλά.

 

Έχει συνδέσει το όνομα του με αρκετές επιτυχίες στον νομό Μεσσηνίας είναι καθηγητής φυσικής αγωγής, ενώ παλαιότερα αγωνίστηκε στην Α’ Εθνική σαν παίκτης με την ομάδα της Καλαμάτας. Χρησιμοποιεί τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται πάντα στην καλύτερη κατάσταση αλλά του αρέσει να δουλεύει με νεαρά παιδιά από τα οποία περιμένει και τα περισσότερα.

 

O πρόεδρος του Τέλλου Άγρα Βασίλης Αγγελόπουλος είπε στο gargalianoionline » Μετά απο σχετική έρευνα που κάναμε για καταξιομένους προπονητές, τελικά επιλέξαμε μια δοκιμασμένη λύση για την ομάδα του Τέλλου Άγρα. Επιλέξαμε έναν έμπειρο προπονητή με μεγάλη παρουσία στα Μεσσηνιακά γήπεδα. Πήγαμε σε μία ισάξια λύση προπονητή αλλά με περισσότερη εμπειρία , από αυτή που είχαμε».

 

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι, οι παράγοντες που τον πλησίασαν προκειμένου να το πείσουν να έρθει στην ομάδα, ήταν παίκτες του στην μεγάλη ομάδα του 96 που πήρε το πρωτάθλημα. (Βασίλης Αγγελόπουλος και  Γιώργος Πρεβεζάνος)