Τα αδέρφια Αγγελόπουλοι καταγγέλλουν τον Γιαννακόπουλο για εικονική μεταβίβαση μετοχών

 

aggelopouloi708

Μετά τα όσα έγιναν το περασμένο Σάββατο στο ΟΑΚΑ, ο… πόλεμος ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό συνεχίζεται.

Στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και στον Σταύρο Κοντονή απευθύνθηκε η ΚΑΕ Ολυμπιακός καταγγέλλοντας την «εικονική μεταβίβαση», όπως υποστηρίζει, των μετοχών του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στον Μάνο Παπαδόπουλο.

Όπως υποστηρίζουν οι «ερυθρόλευκοι» όλο αυτό συνέβη προκειμένου ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος να εξασφαλίσει ασυλία και να μην τιμωρείται.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ Ολυμπιακός κατέθεσε σήμερα στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού έγγραφα και λοιπά στοιχεία που αποδεικνύουν την πασίδηλη εικονικότητα της πρόσφατης μεταβίβασης των μετοχών της ΚΑΕ Παναθηναϊκός από τον Δ. Γιαννακόπουλο.

Με την αναφορά μας, η οποία κοινοποιήθηκε και στον Υφυπουργό Αθλητισμού Σταύρο Κοντονή, αναμένεται η άμεση παρέμβαση της ΕΕΑ, έτσι ώστε να ανακληθεί η άδεια μεταβίβασης των μετοχών και να δοθεί ένα οριστικό τέλος στην φαρσοκωμωδία που διαδραματίζεται τους τελευταίους μήνες ενώπιον όλου του φίλαθλου κόσμου, αθλητών, παραγόντων, δικαιοδοτικών οργάνων και φορέων της Πολιτείας.
Πράξεις καταστρατήγησης των νόμων, που δεν έχουν άλλο σκοπό παρά την εξασφάλιση ασυλίας και ατιμωρησίας μέσω εικονικών μεταβιβάσεων και επιστράτευσης παρένθετων προσώπων, δεν πρέπει να γίνονται ανεκτές σε κανένα κράτος δικαίου».

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού είχε κάνει δεκτή τη μεταβίβαση του 90% των μετοχών της ΚΑΕ στις αρχές Δεκεμβρίου.