Τα ξένα ΜΜΕ «υποκλίθηκαν» στον Μήτρογλου

 

1110303


Το μαγικό χατ- τρικ του Κώστα Μήτρογλου στις Βρυξέλλες δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστο από τα ευρωπαϊκά ΜΜΕ, τα οποία «υποκλίθηκαν» στον Έλληνα παίκτη.

«Ο Μήτρογλου εμπνέει τον Ολυμπιακό», αναφέρει χαρακτηριστικά η Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της.
Uefa.com: «Ο μαγικός Μήτρογλου εμπνέει τον Ολυμπιακό. Ο Κώστας Μήτρογλου πέτυχε χατ-τρικ και τιμώρησε τους γηπεδούχους που ήταν κακοί στην τελική προσπάθεια για να εξασφαλίσει την πρώτη νίκη του Ολυμπιακού στη φετινή διοργάνωση».
Gazzetta dello Sport: «Ήταν η μεγάλη βραδιά του Κώστα Μήτρογλου. Ο Έλληνας επιθετικός, που έχει και γερμανικό διαβατήριο, σημείωσε χατ-τρικ στο γήπεδο της Άντερλεχτ χαρίζοντας στον Ολυμπιακό την πρώτη του νίκη στη φάση των ομίλων».
Rtbf.de: «Η Άντερλεχτ είχε απόλυτη έλλειψη ρεαλισμού και ηττήθηκε 3-0 από τον Ολυμπιακό».
Equipe: «Η Άντερλεχτ κυριάρχησε αλλά ήταν αναποτελεσματική, ο Ολυμπιακός έδειξε έναν αδυσώπητο ρεαλισμό. Οι Βέλγοι θα σκέφτονται σίγουρα το χαμένο πέναλτι μετά το άνοιγμα του σκορ από τον Ολυμπιακό».
Zerozero.pt: «Ο Ολυμπιακός νίκησε με 3-0 την Άντερλεχτ με σκόρερ και των τριών τερμάτων του τον Κωνσταντίνο Μήτρογλου. Με αυτό το αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός έπιασε τη Μπενφίκα στον όμιλο με τρεις πόντους».

Record: «Το χατ-τρικ του Μήτρογλου φέρνει τον Ολυμπιακό στα ίσα με τη Μπενφίκα».