Τι σκοπεύει να κάνει ο Καραγκούνης

 

9951FC53E3E6C66DBCC72B13C8A1948A


Δύο είναι τα πλάνα που έχει στο μυαλό του

Καμία σχέση με την πραγματικότητα δεν έχουν τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Γιώργο Καραγκούνη να κρεμάει τα παπούτσια του μετά το πέρας του Παγκοσμίου Κυπέλλου.Ο διεθνής μέσος και αρχηγός της Εθνικής Ελλάδας δεν σκοπεύει να σταματήσει από το ποδόσφαιρο, αν και υπάρχει πιθανότητα να αποχωρήσει από την «γαλανόλευκη» μετά το Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Τα πράγματα, όμως, για το μέλλον του είναι ξεκάθαρα!

Σύμφωνα με την στήλη «Τρελός του χωριού» της SportDay, ο 36χρονος χαφ θα επιστρέψει στον Παναθηναϊκό, εφόσον δεν βρει κάποια εξαιρετική πρόταση από σύλλογο του εξωτερικού. Δηλαδή, προτεραιότητα για τον «τυπάρα» είναι να μείνει στο εξωτερικό, εφόσον κάποια ομάδα ενδιαφερθεί για εκείνον.

Στην περίπτωση, όμως, που δεν προκύψει κάτι σπουδαίο, τότε ο Καραγκούνης φέρεται να έχει ήδη αποφασίσει να επιστρέψει στην ομάδα που τον ανέδειξε.

Το δημοσίευμα της εφημερίδας αναφέρει πως θα παίξει για έναν χρόνο με την πράσινη φανέλα, θα ζήσει ξανά την ατμόσφαιρα της Λεωφόρου και θα προσπαθήσει στον μέγιστο βαθμό να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Στη συνέχεια, θα αποσυρθεί από την ενεργό δράση και θα αναλάβει πόστο στην ομάδα.

Αυτό είναι κάτι που σκέφτονται «ζεστά» ο Γιάννης Αλαφούζος και οι συνεργάτες του και, όπως γράφει η SportDay, δεν υφίσταται πλέον πρόβλημα στις σχέσεις του με τον Καραγκούνη, ο οποίος πολλάκις έχει στηρίξει την ομάδα όταν του ζητήθηκε.

Πηγή: sport fm