Τι συμβαίνει όταν οι προπονητές κατασκοπεύουν; Ο Μπαρτζώκας σπάει πλάκα μαζί τους και δεν αποκαλύπτει τα μυστικά του [βίντεο]

 

st209


Μεταμφιέζονται, κρύβονται πίσω από πόρτες και γλάστρες, επιστρατεύουν καθρέφτες. Οταν οι προπονητές αποφασίζουν να κατασκοπεύσουν τους συναδέλφους τους, τίποτα δεν τους σταματά! Τουλάχιστον όχι στο απολαυστικό βίντεο της Ευρωλίγκα, όπου όλοι θέλουν να μάθουν τα μυστικά του Γιώργου Μπαρτζώκα, αλλά εκείνος…. σπάει πλάκα μαζί τους!

Πρόκειται για ένα βίντεο που ετοιμάζει το έδαφος για το πρώτο τζάμπολ στη διοργάνωση, με θέμα την προπονητική κατασκοπεία. Στο επίκεντρο ο Γιώργος Μπαρτζώκας, που κρατά στα χέρια του φάκελο με τίτλο «Μυστικά για να κατακτήσεις την Ευρωλίγκα». Μόλις φεύγει από το γραφείο οι άλλοι προπονητές- ανάμεσά τους και ο Αργύρης Πεδουλάκης- αρχίζουν το… ψαχούλεμα, για να διαπιστώσουν όμως πως ο τεχνικός του Ολυμπιακού τους έκανε πλάκα.

Το πιο απολαυστικό; Ολα αυτά τα βλέπει από το σύστημα παρακολούθησης ο πολυνίκης της διοργάνωσης, Ζέλικο Ομπράντοβιτς, που δηλώνει έτοιμος για τη νέα σεζόν.

Πηγή: sport-fm.gr