Το ποσό των 418.975 ευρώ πρέπει να πληρώσει στον Εσιέν ο Παναθηναϊκός

2304518.medium


Καράβι που μπάζει από παντού μοιάζει ο Παναθηναϊκός, στον οποίον τα… χτυπήματα έρχονται απανωτά. Η νέα άσχημη είδηση για το «τριφύλλι» ήρθε από την Πρωτοβάθμια Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών διαφορών της ΕΠΟ, η οποία αποφάσισε ότι πρέπει να καταβληθούν 418.975 ευρώ στον Μίκαελ Εσιέν.

Υπενθυμίζετυαι ότι ο Γκανέζος μέσος, που ήρθε στο «τριφύλλι» με πολλές… τυμπανοκρουσίες, αλλά έφυγε χωρίς ουσιαστικά να προσφέρει αυτά που ανέμεναν όλοι στην ομάδα, είχε καταθέσει προσφυγή εναντίον της ΠΑΕ, διεκδικώντας 651.000 ευρώ. Τελικά, η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ επιδίκασε μικρότερο ποσό, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν αποτελεί πρόβλημα για τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας αναφέρει:

«Η Πρωτοβάθμια Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ κατά την τελευταία της συνεδρίαση έλαβε την παρακάτω απόφαση (315/2017) αναφορικά με την προσφυγή του ποδοσφαιριστή Michael Essien κατά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Απόφαση: Δικάζει αντιμωλία των διαδίκων. Δέχεται, κατά πλειοψηφία, εν μέρει την προσφυγή. Απορρίπτει ό,τι κρίθηκε απορριπτέο. Υποχρεώνει την καθ’ ης να καταβάλει στον προσφεύγοντα το συνολικό ποσό των τετρακοσίων δέκα οκτώ χιλιάδων εννιακοσίων εβδομήντα πέντε ευρώ (418.975), με το νόμιμο τόκο υπερημερίας από τις 23/12/2016, ημερομηνία κατάθεσης της προσφυγής μέχρι την πλήρη εξόφληση».