Το φύλλο αγώνα του ντέρμπι Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός – Μήνυση ΟΣΦΠ σε Γιαννακόπουλο [εικόνες]

 

diakopi708


Διαβάστε αναλυτικά τα όσα αναφέρουν οι διαιτητές στο φύλλο αγώνα του ντέρμπι μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρονται στο φύλλο αγώνα για το σημείο της διακοπής και της εισβολής οπαδών:

«Εκτός αγωνιστικού χώρου κροτίδα λάμψης και καπνού. Στο ίδιο λεπτό οπαδοί του ΠΑΟ έβριζαν εν χορώ «Σπανούλη, μπινέ π@@@@@ς γιε». Έγινε η διακοπή, παρατήρηση και ανακοίνωση από τα μεγάφωνα. 1’30 πριν τη λήξη της Δ’ Περιόδου ομάδα οπαδών αποτελούμενη από 40-50 άτομα που έβριζαν στην κερκίδα πάνω από τον πάγκο του Ολυμπιακού κινήθηκαν απειλητικά εναντίον τους, έσπρωξαν το προστατευτικό κιγκλίδωμα του πάγκου και προσπάθησαν να επιτεθούν στους ανθρώπους που βρίσκονταν στον πάγκο του Ολυμπιακού. Ενώ οι υπόλοιποι οπαδοί ταυτόχρονα πέταξαν εναντίον των παικτών και των συνοδών του ΟΣΦΠ δεκάδες αναπτήρες και πλαστικά μπουκάλια με νερό.

Σε αυτό το σημείο η ομάδα του ΟΣΦΠ αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο μετά από δική μας προτροπή. Ο αγώνας διεκόπη για 20 λεπτά και αφού η αστυνομία και οι παράγοντας του ΠΑΟ εγγυήθηκαν την ασφάλεια των παικτών και των συνοδών του Ολυμπιακού, ο αγώνας συνεχίστηκε κανονικά. 15» πριν την λήξη του αγώνα, οπαδοί του ΠΑΟ έβριζαν με το σύνθημα «Σπανούλη, μπινέ π@@@@@ς γιε». Σ΄αυτό το σημείο έγινε δεύτερη παρατήρηση στην ομάδα του ΠΑΟ. Διακοπή του αγώνα και ανακοίνωση από τα μεγάφωνα. Ο αγώνας συνεχίστηκε και τελείωσε κανονικά. Αποχώρηση των παικτών και των συνοδών του Ολυμπιακού με πλήρη ασφάλεια».

Μάλιστα, η ΚΑΕ Ολυμπιακός ετοιμάζεται να κάνει μήνυση στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για όσα είπε στον Βασίλη Σπανούλη, ενώ τονίζουν ότι υπάρχει και βίντεο.