Φιέστα τίτλου για το προπαιδικό του Τέλου Άγρα [εικόνες]

 

main


Άν κάποιος σχεδίαζε το τέλος της αγωνιστικής περιόδου για τους μικρούς του Τέλου Άγρα, πιστεύουμε ότι δεν θα μπορούσε να γράψει καλύτερο επίλογο… μια πανέμορφη γιορτή – φιέστα για την κατάκτηση του τίτλο στον Β’ όμιλο του προπαιδικού πρωταθλήματος της ΕΠΣΜ.

Τα παιδιά, του Ανδρέα Ζόμπολου, που έκαναν μία καταπληκτική σεζόν, παίζοντας εξαιρετικά καταδεικνύοντας ότι η  δουλειά στις ακαδημίες είναι πραγματικά εκπληκτική, έδωσαν φιλικό παιχνίδι, σήμερα το απόγευμα, στο γήπεδο των Γαργαλιάνων με  την ομάδα του Χανδριναικού και λίγο μετά τις 19.00 πραγματοποιήθηκε η στέψη των μικρών Πρωταθλητών.

Όλοι ήταν εκει για να χαρούν με τους μικρούς πρωταθλητές, η στέψη των πρωταθλητών έγινε από τον Αντιπρόεδρο της ΕΠΣ Μεσσηνίας κ. Άγγελο Γεωργόπουλο, από τον εκπρόσωπο της ΕΠΣΜ κ. Κώστα Κανελλόπουλο, τον πρόεδρο του Τέλου Άγρα κ. Βασίλη Αγγελόπουλο και τον πρόεδρο της Α.Ε. Γαργαλιάνων κ. Γιώργο Βλαχαδάμη.

Αμέσως μετά οι ιθύνοντες των ακαδημιών οργάνωσαν ένα τσιμπούσι …τρικούβερτο για όλους όσους παρευρέθηκαν στη φιέστα, γονείς, προπονητές, αθλητές και παράγοντες.

Πολλά συγχαρητήρια σε όσους συμμετείχαν και βοηθήσαν για να πραγματοποιηθεί αυτή η θαυμάσια πορεία!

Δείτε εικόνες:

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17