Χάνει την Κροατία ο Μανωλάς με απόφαση-σκάνδαλο της FIFA!

 

cce7969d0a3177a1487c3e27bb1f2471_XL


Χωρίς τον Κώστα Μανωλά θα αναγκαστεί να αγωνιστεί η Εθνική μας στο πρώτο ματς-μπαράζ με την Κροατία στο Ζάγκρεμπ, στις 9 Νοεμβρίου!

Ο 26χρονος διεθνής κεντρικός αμυντικός τιμωρήθηκε από την Πειθαρχική Επιτροπή της FIFA με μία αγωνιστική για παραβίαση των αρχών του fair play στο ματς αγώνα Κύπρος-Ελλάδα (1-2) στις 7 Οκτωβρίου και έτσι δεν θα είναι στη διάθεση του ομοσπονδιακού προπονητή Μίχαελ Σκίμπε για το μεγάλο παιχνίδι του Ζάγκρεμπ.

Για το θέμα εξέδωσε ανακοίνωση η ΕΠΟ:
«Ο Κώστας Μανωλάς τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική από την Πειθαρχική Επιτροπή της FIFA για παραβίαση των αρχών του Fair Play στη διάρκεια του αγώνα Κύπρος-Ελλάδα. Συνεπώς, ο διεθνής αμυντικός δεν έχει δικαίωμα να αγωνιστεί στον πρώτο αγώνα των play-offs εναντίον της Κροατίας στο Ζάγκρεμπ, καθώς η ποινή του δεν μπορεί να εφεσιβληθεί».

Τι έκανε όμως ο Μανωλάς και τιμωρήθηκε; Στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης με την Κύπρο στο ΓΣΠ αντίκρισε ηθελημένα κίτρινη κάρτα προκειμένου να εκτίσει την τιμωρία της μίας αγωνιστικής στο ματς με το Γιβραλτάρ και να μπει έτσι «καθαρός» στις αναμετρήσεις των μπαράζ. Ωστόσο, η Παγκόσμια Ομοσπονδία έκρινε ότι η πράξη του αυτή παραβιάζει του κανόνες του fair play και του επέβαλε την τιμωρία της μίας αγωνιστικής, θέτοντάς τον εκτός για την αναμέτρηση στο Ζάγκρεμπ…