Αθλητικά

Αθλητικός Όμιλος Φιλιατρών – Εγγραφές για τον Μαραθώνιο Ναυπλίου

Οι εγγραφές για τη διοργάνωση του Μαραθωνίου Ναυπλίου που θα γίνει στις 4 Μαρτίου 2018 έχουν ανοίξει και ο Αθλητικός Όμιλος Φιλιατρών σας δίνει τη δυνατότητα να εγγραφείτε ομαδικά κερδίζοντας άμεσα από την έκπτωση στο κόστος συμμετοχής.

Η διαδικασία είναι απλή και έχει ως εξής:

 

Μπαίνετε στην σελίδα της online εγγραφής:

https://nafpliomarathon.gr/gr/eggrafi/on-line-eggrafi

Επιλέγετε τον αγώνα που θέλετε, π.χ. Μαραθώνιος ή Ημιμαραθώνιος.

Επιλέγετε είδος συμμετοχής “Ομαδική Συμμετοχή“.

Επιλέγετε Ομάδα / Σύλλογο Δρομέων “Υπάρχουσα” και καταχωρείτε τον κωδικό “ll8god2g” (δεν χρειάζεται να καταχωρίσετε πουθενά ξανά το όνομα ομάδας).

Όταν θα καταχωρίσετε όλα τα προσωπικά σας στοιχεία και αποστείλετε την αίτηση, θα λάβετε ενημερωτικό σημείωμα στο οποίο θα αναφέρει ότι έχετε συμπεριληφθεί στην Ομάδα / Σύλλογο Δρομέων “Αθλητικός Όμιλος Φιλιατρών” και βέβαια θα έχετε το δικό σας μοναδικό Registration Code για την συμμετοχή σας στον αγώνα.

Σημειώνουμε πως για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας, θα πρέπει να καταβάλετε το αντίτιμο συμμετοχής στον τραπεζικό λογαριασμό τη διοργάνωσης.

Τέλος, για όσους θέλουν να συνδυάσουν τουρισμό και αθλητισμό στην πιο όμορφη πόλη της Ελλάδας, μπορούν να αναζητήσουν προσφορές διαμονής στον ακόλουθο σύνδεσμο:

https://nafpliomarathon.gr/gr/prosfores-gia-diamoni

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button