Τοπικά Νέα

Αινιγματική δήλωση Καλκαβούρα στο Δημοτικό Συμβούλιο και… σαφή στήριξη στον δήμαρχο

 

kalka


Αποδέκτες ήταν όλοι όσοι έφαγαν τους λαγούς…;

Λίγο πριν τελειώσει τα χθεσινοβραδινό δημοτικό συμβούλιο Τριφυλίας ο Πρόεδρος του Σώματος κ. Γιάννης Καλκαβούρας ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους πως θα ήθελε να κάνει μια δήλωση. Ο κ. Καλακαβούρας αφού πρώτα ευλόγησε τα γένια της συμπολίτευσης και τον κ. Δήμαρχο, στη συνέχεια έκανε αναφορά σε πράγματα που «βλέπει και ακούει κατά καιρούς» με (εικάζουμε) αποδέκτες δημοτικούς συμβούλους της συμπαράταξης.

Ο κ. Καλκαβούρας είπε τα εξής: «Θα ήθελα να κάνω μια δήλωση σε προσωπικό επίπεδο και έχει να κάνει με το θεσμό, πρώτα πρώτα, του προέδρου, για να πω πρώτα ότι είμαι σε αυτή τη θέση γιατί προτάθηκα από τον κ. δήμαρχο και από την παράταξή μου και συνεργάζομαι απολυτά με την παράταξη και με τον κ. δήμαρχο. Θεωρώ ότι όλοι όσοι έχουν πάρει θέσεις ευθύνης έχουμε μεγάλη βοήθεια από την πλειοψηφία, από την παράταξη και ότι καθένας από εμάς ενεργεί όχι αυτόβουλα αλλά με βάση την παράταξη με επικεφαλής τον κ. Δήμαρχο. Νομίζω ότι είναι υποχρέωση πρώτα πρώτα δική μου γιατί εγώ το λέω, να το τονίσω αυτό το πράγμα, διότι κατά καιρούς βλέπω και ακούω διάφορα. Εδώ είμαστε γιατί την πλειοψηφία μας την έδωσε ο Τριφυλιακός λαός, οι δημότες της Τριφυλίας με επικεφαλής τον κ. Δήμαρχο, αυτό τον Τάκη τον Κατσίβελα».

Κλείνοντας ο κ. Καλκαβούρας έδωσε τις ευχές του για το νέο χρόνο λέγοντας, «Ευχές για καλή χρονιά για νέο έτος με υγειά σε όλους οικογενειακή και προσωπική, και καλά έργα στο δήμο μας. Ευχαριστώ».

Μήπως υπάρχει «ρήξη» στην παράταξη της συμπολίτευσης, για ποιο λόγο ο Πρόεδρος έκανε τη δήλωση στήριξης στον δήμαρχο και την παράταξη, αφήνοντας υπονοούμενα για τους «δυσαρεστημένους» της συμπολίτευσης. Γεγονός είναι πως μια αντίστοιχη δήλωση θα την ήθελε στο παρελθόν και ο πρώην δήμαρχος κ. Κόλλιας, αντ’ αυτού συνέβη το εντελώς αντίθετο.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button