ΑστυνομικάΓαργαλιάνοιΤοπικά Νέα

Αλλοδαπός εξαπάτησε 47χρονο στο Στασιό Κυπαρισσίας και απέσπασε περισσότερα από 10.000 ευρώ!

Συνελήφθη, χθες (3.5.2018) το πρωί, στο Στασιό Κυπαρισσίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Ασφαλείας του Αστυνομικού Τμήματος Τριφυλίας, 20χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για απάτη κατ’ εξακολούθηση.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής έρευνας που διεξήχθη από το από αστυνομικούς της Ομάδας Ασφαλείας Τριφυλίας, εξακριβώθηκε ότι 20χρονος, από το μήνα Δεκέμβριο του 2016 έως και χθες (3.5.2018), παραθέτοντάς ψευδή στοιχεία ως αληθή, σχετικά με την δήθεν αγορά αντικείμενων μέσω διαδικτύου, αποσπούσε από 47χρονο ημεδαπό χρηματικά ποσά.

Μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, αστυνομικοί εντόπισαν τον 20χρονο χθες το πρωί, στο Στασιό Κυπαρισσίας όπου και τον συνέλαβαν, ενώ στην κατοχή του ανευρέθηκαν προσημειωμένα χαρτονομίσματα της αναμεταξύ τους συναλλαγής. Όπως προέκυψε, από την παραπάνω εγκληματική του δράση, αποκόμισε παράνομο περιουσιακό όφελος που ανέρχεται στις -10.000- ευρώ.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κυπαρισσίας.

Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζεται από το Αστυνομικό Τμήμα Τριφυλίας, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής του σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button