Τοπικά Νέα

Αναβολή μέχρι… νεωτέρας στην πρόσληψη γενικού διευθυντή στη ΔΕΥΑ Τριφυλίας

Αναβλήθηκαν οι προγραμματισμένες για σήμερα συνεντεύξεις των υποψηφίων

Αναβλήθηκε η σημερινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης – Αποχέτευσης Τριφυλίας (Δ.Ε.Υ.Α.Τ) όπου θα γινόταν η επιλογή του γενικού διευθυντή έπειτα από συνέντευξη των τεσσάρων υποψηφίων.

Να θυμίσομε ότι η επιλογή γενικού διευθυντή στη ΔΕΥΑ Τριφυλίας έχει προκαλέσει «αντιδράσεις» τόσο στους κόλπους της συμπολίτευσης όσο και της αντιπολίτευσης σχετικά με την όλη διαδικασία προκήρυξης. Μάλιστα, όπως είχε γράψει και το gargalianoionline, η προκήρυξη δεν ήταν σύμφωνη με τους όρους του Ο.Ε.Υ. της επιχείρησης, γεγονός που προκάλεσε ποικίλα σχόλια και ακόμη περισσότερα ερωτηματικά.

Η αναβολή της πρόσληψης έχει να κάνει με τις αλλαγές σχετικά με τη διαδικασία πλήρωσης αλλά και τα προσόντα του Γενικού Διευθυντή αλλά και των μελών των ΔΣ των ΔΕΥΑ οι οποίες επήλθαν με το άρθρο 348 του πολυνομοσχεδίου, που ψηφίστηκε πρόσφατα.

Ωστόσο αυτό που πρέπει να αποσαφηνιστεί είναι τι μέλει γενέσθαι με διαδικασίες προσλήψεων οι οποίες ξεκίνησαν λίγο πριν την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου, με τον Δήμο Τριφυλίας να περιμένει απάντηση από το Υπουργείο Εσωτερικών.

Πάντως δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν πως πρόκειται για μια «λυτρωτική» εξέλιξη… μετά τον ντόρο και τις διαφωνίες που έχει προκαλέσει η πρόσληψη γενικού διευθυντή στην ΔΕΥΑ Τριφυλίας.

Σχετικά Άρθρα

3 Σχόλια

  1. Σε χάλασε φίλε μου ότι τους πήρανε χαμπάρι για την φωτογραφική πρόσληψη, η οποία είναι παράνομη και τώρα πάνε να κρυφτούν μέσω του νομοσχέδιου;

    1. Πως πάνε να κρυφτούν μέσω του νομοσχέδιου; Αφού είναι παράνομο να συνεχίσουν δεν έχουν άλλη επιλογή παρά να σταματήσουν. Δεν έχουν νόημα αυτά που λες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button