Τοπικά Νέα

Ανακοίνωση του Συνδέσμου Σιδηροκαστριτών Τριφυλίας για το συμβάν με Αλειφέρη – Κοζομπόλη

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΙΤΩΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ, ο κύριος υπεύθυνος για το ιστορικό έθιμο των Λαμπαδηφοριών Σιδηροκάστρου, τονίζει πως δεν φέρει καμία ευθύνη για το γεγονός ότι δεν δόθηκε ο λόγος στην κα Γιώτα Κοζομπόλη, βουλευτή Μεσσηνίας και την κα Ελένη Αλειφέρη, Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας. Μάλιστα, επιβεβαιώνει πως συνέβη το γεγονός αυτό, καθώς τα μέλη του Συνδέσμου μόλις αντιλήφθηκαν τι συνέβη ζήτησαν από τις παραπάνω να απευθύνουν χαιρετισμό.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Αγαπητοί συμπατριώτες, ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΙΤΩΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ, ο κύριος υπεύθυνος για το ιστορικό έθιμο των Λαμπαδηφοριών Σιδηροκάστρου, το οποίο και φέτος, παρά τη βροχή, ήταν άκρως επιτυχημένο, δηλώνει ότι δεν φέρει καμία ευθύνη για όσα επακολούθησαν στα μικρόφωνα με τους χαιρετισμούς επισήμων και την παράλλειψη να δοθεί ο λόγος στην κα Γιώτα Κοζομπόλη, βουλευτή Μεσσηνίας και την κα Ελένη Αλειφέρη, Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας. Ο Σύνδεσμος Σιδηροκαστριτών, όταν διαπίστωσε το γεγονός, ήταν ο μόνος δια της προέδρου του που ζήτησε δια μικροφώνου να απευθύνουν χαιρετισμό οι παραπάνω, κίνηση που εκτιμήθηκε ιδιαιτέρως από την κα Κοζομπόλη, η οποία και μας ευχαρίστησε. Ενημερώνουμε ότι η Πρόεδρος του Συνδέσμου Σιδηροκαστριτών Μαρία Κ. Λιακάκη στο καλοσώρισμα που έκανε στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου Σιδηροκάστρου εκ μέρους του Δ.Σ., αναφέρθηκε ονομαστικά σε όλους τους επισήμους και τους ευχαρίστησε.

Το Δ.Σ.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button