Εκπαίδευση

Αναρτήθηκαν οι βαθμολογίες των Πανελλαδικών – Μαθητές του ΓΕΛ Γαργαλιάνων μιλούν για τους βαθμούς [εικόνες]

main


Αγωνία τέλος για τους υποψήφιους των Πανελλαδικών Εξετάσεων καθώς αναρτηθηκαν στα Λύκεια όλης της χώρας οι βαθμολογίες. Τα αποτελέσματα έχουν αναρτηθεί και στην επίσημη ιστοσελίδα του υπουργείου Παιδείας www.results.it.minedu.gov.gr

Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία, προκύπτει συνωστισμός στις μεσαίες βαθμολογίες. Ως προς τις επιδόσεις των μαθητών, πανελλαδικά, στα Αρχαία ελληνικά έγραψε πάνω από τη βάση το 47,35%, ενώ αρίστευσε το 10,25%. Στα Λατινικά το 69,09% και στην Ιστορία το 52,23%. Αντιστοίχως στα Μαθηματικά θετικών σπουδών πάνω από τη βάση έγραψε το 53,24%, στη Φυσική το 69,5% και στη Χημεία το 75,27%.

Το gargalianoionline βρέθηκε στο Λύκειο των Γαργαλιάνων όπου υποψήφιοι μαθητές και γονείς με την ανάρτηση των αποτελεσμάτων, λίγο μετά τις 11.30 το πρωί, έτρεξαν στον πίνακα ανακοινώσεων του σχολείου για να δουν τη βαθμολογία τους. Σε γενικές γραμμές τα αποτελέσματα για τη φετινή χρονιά κρίνονται καλύτερα από αυτά που, ίσως, αναμενόταν από τους μαθητές και τους καθηγητές, με το ΓΕΛ Γαργαλιάνων να σημειώνει καλύτερες επιδόσεις από τις περυσινές. Πάντως, αξιοσημείωτο είναι πως το πρώτο μάθημα που έδωσαν οι μαθητές, η έκθεση, το οποίο από τους περισσότερους θεωρήθηκε βατό, ήταν και αυτό που αποτέλεσε το μεγαλύτερο βαρόμετρο στην τελική βαθμολογία με τους βαθμούς να είναι κατώτεροι του αναμενομένου.

Το gargalianoionlone με την βοήθεια του διευθυντή του Λυκείου Γαργαλιάνων, κ. Ιωάννη Ρούση κατέγραψε τις βαθμολογίες των αριστούχων μαθητών. Ο κ. Ρούσης από την πλευρά του σχολείου δήλωσε τα εξής: “O Διευθυντής και οι καθηγητές του σχολείου μας συγχαίρουν τους μαθητές και τους εύχονται καλή σταδιοδρομία”. Σύμφωνα με τον Γενικό Βαθμό Πρόσβασης ανάμεσα στους πρώτους με την υψηλότερη βαθμολογια στο Γενικό Λύκειο Γαργαλιάνων βρίσκονται:

Γεωργοπούλου Φωτία, 18669 μόρια (Βρίσκεται στη πρώτη τριάδα της Τριφυλίας).

Θεοδωροπούλου Ιουλία, 18.475 μόρια.

Σκουτέρης Αναστάσιος, 18.269 μόρια.

Αργυρόπουλος Παναγιώτης, 18.010 μόρια.

Ορλάνδου Κωνσταντίνα, 17.444 μόρια.

Παναγοπούλου Γεωργία, 17.250 μόρια.

Ιμπραί Κλάιντι, 16.785.

Μαρία Ποθοπούλου, 16.145.

Ορισμένοι από του μαθήτές του Λυκείου Γαργαλιάνων μίλησαν στο gargalianoionline για την προσπάθειά τους.

Πολύ δουλειά, αρκετό άγχος και ελάχιστος ελεύθερος χρόνος. Έτσι περιγράφουν τον τελευταίο χρόνο της ζωής τους οι μαθητές της Γ’ Λυκείου Γαργαλιάνων, στην φετινή εξεταστική μάχη των Πανελληνίων!


Γεωργοπούλου Φωτία

georgopoyloy

Η μαθήτρια Φωτία Γεωργοπούλου με βαθμό πρόσβασης 18.669 μόρια σημείωσε: “Νιώθω απίστευτη χαρά και ικανοποίηση για τα αποτελέσματα. Δεν περίμενα τόσο υψηλή βαθμολογία και αυτό με χαροποιεί ιδιαίτερα! Ανάμεσα στις πόρτες σχολές σε προτίμηση είναι ΣΣΑ Ψυχολογία”.


Θεοδωροπούλου Ιουλία

theodoropoulou

Η Θεοδωροπούλου Ιουλία με 18.475 μόρια σημείωσε: “Από τους βαθμούς μου είμαι αρκετά ευχαριστημένη, πιστεύω να πετύχω τον στόχο που είναι η ΑΣΟΕ”.


Σκουτέρης Αναστάσιος

skouteris

Ο Σκουτέρης Αναστάσιος με 18.269 μόρια σημείωσε πως φένεται να πετυχαίνει τον στόχο που ήθελε, ο οποίος είναι η Σχολή Ευελπίδων. Οπως μας τόνισε “Έχω γράψει αρκετά καλά, ήταν κάτι που το περίμενα, με τον στόχο μου να είναι η Σχολή Ευελπίδων”.


Αργυρόπουλος Παναγιώτης

12

Ο Παναγιώτης Αργυρόπουλος με 18.010 μόρια δήλωσε: “Ο Παναγιώτης Αργυρόπουλος με 18.010 μόρια δήλωσε: “Τα θέματα φέτος ήταν εύκολα σχετικά με άλλες χρονιές. Πρώτη επιλογή θα ήθελα οδοντιατρική αλλά αφού αναμένεται άνοδος, σύμφωνα με το υπουργείο, μένω έξω σύμφωνα με τις περσινές βάσεις για ελάχιστα μόρια! Η αλήθεια είναι ότι περίμενα ότι θα τα πήγαινα λίγο καλύτερα δηλαδή γύρω στα 18.200 μόρια!!! Δεν πειράζει όμως έχουμε αισιοδοξία και κοιτάζουμε μπροστά“.


Ορλάνδου Κωνσταντίνα

orlandou

Η μαθήτρια Κωνσταντίνα Ορλάνδου με βαθμό πρόσβασης 17.444 μόρια σημείωσε: “Ειμαι ευχαριστημένη με τα αποτελέσματα, θα μπορούσα ίσως να είχα γράψει λίγο καλύτερα”.


Παναγοπούλου Γεωργία

panagopoulou

Η Γεωργία Παναγοπούλου με 17.250 τόνισε: “Αισθάνομαι πολύ ωραία, έγραψα καλά και θα ήθελα πολύ να περάσω Ψυχολογία”.


Μαρία Ποθοπούλου

pothopoulou

Η Μαρία Ποθοπούλου με 16.145 μόρια σημείωσε: “Είμαι αρκετά ικανοποιημένη με το αποτέλεσμα καθώς περίμενα χαμηλότερους βαθμούς. Ελπίζω να περάσω Φιλολογία – Παιδαγωγικό. Ευχαριστώ του καθηγητές του καθηγητές του σχολείου αλλά και του φροντιστηρίου”.


Βασίλης Φωτόπουλος

fotopoylos

Ο Βασίλης Φωτόπουλος δήλωσε: “Οι βαθμοί ήταν μέσα στα όρια που περίμενα, η σχολή που με ενδιαφέρει, Μηχανολόγος Μηχανικός, την πιάνω αλλά σε διαφορετική πόλη”.


Χαρά Προσηλιακού

prosiliakou

Η Χαρά Προσηλιακού σημείωσε: “Δεν είμαι τόσο ικανοποιημένη, αν και τα θέματα φέτος ήταν πιο εύκολα από άλλες χρονιές. Πιάνω αρκετές σχολές με τα μόρια που έχω, με το ενδιαφέρον μου να είναι το Χημικό”.


Λάμπρος Τσαγκάρης

tsagaris

Ο Λάμπρος Τσαγκάρης δήλωσε ικανοποιημένος από τα γραπτά του, ενώ οι σχολές που τον ενδιαφέρουν, ΑΣΟΕ – Παν. Πειραιά, φένεται να βρίσκονται πολύ κοντά του.


Κρεκούκιας Χαράλαμπος

κ

Ο Χαράλαμπος Κρεκούκιας 8 με 16.000 μόρια δήλωσε πολύ ευχαριστημένος από τα αποτελέσματα καθώς περίμενε χαμηλότερη βαθμολογία.Όπως ο ίδιος είπε, δεν έχει αποφασίσει ακόμη ποιές σχολές θα δηλώσει.

*Η επιλογή των μαθητών που μίλησαν, με εξαίρεση τους τρεις πρώτους, έγινε τυχαία, καθώς πολλά από τα παιδιά που θα θέλαμε να μιλήσουμε μαζί τους, με ενδεχομένως μεγαλύτερη βαθμολογια, δεν βρίσκονταν στο σχολείο.

Σχετικά Άρθρα

Ενα Σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button