Τοπικά ΝέαΦιλιατρά

Αναφορά στο Α.Τ. Φιλιατρών στην πρωινή ζώνη του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ [βίντεο]

 

1


Στην εκπομπή “Πρώτη Γραμμή” με το Βασίλη Λυριτζή και το Δημήτρη Οικονόμου στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ βρέθηκαν σήμερα το πρωί καλεσμένοι ο βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Κωνσταντινέας και η βουλευτής και τομεάρχης Ανάπτυξης της ΝΔ Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου.

Συζητώντας για το νέο πακέτο μέτρων και τα αντίμετρα της κυβέρνησης η κα. Ασημακόπουλου είπε, «Στην εκλογική περιφέρεια του συναδέλφου θα τον ρωτούν πότε θα ανοίξει το Αστυνομικό Τμήμα στα Φιλιατρά ξανά και όχι τώρα τι είναι τα αντίμετρα». Με τον κ. Κωνσταντινέα να απαντά πως, «είμαστε ο μόνος Καποδιστριακός δήμος που έκανε δύο αστυνομικά τμήματα γιατί με το σχέδιο το δικό σας το 2010»…

Για την απάντηση του κ. Κωνσταντινέα να τον διορθώσουμε πως ο Δήμος Τριφυλίας δεν είναι ο μοναδικός δήμoς που παραμένουν δύο αστυνομικά τμήματα ανοιχτά καθώς στον γειτονικό Δήμο Πύλου – Νέστωρος παραμένει τόσο το Α.Τ. Πύλου όσο και της Κορώνης. Όσον αφορά την κα. Άννα-Μισέλ η αγωνία 7.000 κατοίκων στα Φιλιατρά δεν πρέπει και δεν μπορεί να προσφέρεται ως πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης… γιατί ψάχνοντας να βρούμε κάποια σχετική ερώτηση στην βουλή που να αφορά το λουκέτο του Α.Τ. Φιλιατρών, της κας. Άννας-Μισέλ Ασημακοπούλου δεν βρήκαμε τίποτα!

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button