ΚυπαρισσίαΠολιτιστικά - ΕκδηλώσειςΤοπικά Νέα

Αναψαν φωτιές στην Ανω Πόλη Κυπαρισσίας! [εικόνες]

 

0


Μεγαλη επιτυχία σημείωσε στην ιστορική Άνω Πόλη Κυπαρισσίας η εκδήλωση που πραγματοποίησε ο Σύλλογος για την προστασία και Ανάδειξη της Άνω Πόλης, με αφορμή τη γιορτή του Αϊ-Γιάννη του Ριγανά, στην ιστορική πλατεία της Αρκαδιάς.

Ολοι όσοι βρέθηκαν εκεί χάρηκαν και απόλαυσαν μια πολύ όμορφη εκδήλωση με δρώμενα, πλούσιο χορευτικό πρόγραμμα από τα τμήματα του Μορφωτικού Εκπολιτιστικού Συλλόγου Κυπαρισσίας και του Συλλόγου «Εν χορώ», παραδοσιακή ριγανάδα, κάψιμο των μαγιάτικων στεφανιών στις φωτιές και πολύ κέφι. Όταν άναψε η μεγάλη φωτιά τα παιδιά ξεχύθηκαν και με φόρα πήδηξαν πάνω από τις φλόγες, κάτι που έκαναν και αρκετοί μεγάλοι (αναμέσά τους και ο δήμαρχος Τριφυλίας κ. Κατσίβελας), ενώ γυναίκες έφερναν από το σπίτι τους τα μαγιάτικα στεφάνια και τα έκαιγαν.

Η συμμετοχή του κόσμου έδειξε ότι η εκδήλωση αυτή πλέον έχει καθιερωθεί και αποτελεί σημείο αναφοράς στο ξεκίνημα του καλοκαιριού.

1

2

3

5

19458178_10155493208653566_905807678_n

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button