Τοπικά Νέα

Ανοικτό κάθε Τετάρτη απόγευμα το Επιμελητήριο Μεσσηνίας

“Με στόχο τη δημιουργία ενός λειτουργικού και αξιόπιστου Επιμελητηρίου για τους επιχειρηματίες που εκπροσωπούμε, ξεκινάμε πιλοτικά μια νέα πρωτοβουλία με τίτλο «ΑΝΟΙΚΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ», κάθε Τετάρτη και ώρα 18.00-20.30, όπου μέλη της διοίκησης του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας θα δέχονται το κοινό και θα συζητούν μαζί τους για τα προβλήματα της καθημερινότητας, αλλά και για θέματα ανάπτυξης και ανάδειξης της περιοχής”, σημειώνεται σε ανακοίνωση της Διοίκησης του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας.

Και στην συνέχειά της συμπληρώνει: “Εντείνοντας τις προσπάθειές μας για να θωρακίσουμε την τοπική οικονομία και την επιχειρηματικότητα σε όλο το νομό, στοχεύουμε στην άμεση και συνεχή συνεργασία και επικοινωνία με την επιχειρηματική κοινότητα και τους τοπικούς φορείς. Ξεκινάμε από την προσεχή Τετάρτη 18 Απριλίου 2018 και ώρα 18.00 στα γραφεία του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας, πλατεία 23ης Μαρτίου, Καλαμάτα”.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button