ΓαργαλιάνοιΤοπικά Νέα

Ανταπάντηση Τσίγγανου στην επιστολή-απάντηση Τζωρτζίνη

 

Untitled-1


Ανταπάντηση του αντιδημάρχου καθαριότητας κ. Παναγιώτη Τσίγγανου στην επιστολή-απάντηση του παιδίατρου Αλέξανδρου Τζωρτζίνη στο Gargalianoi Online, σχετικά με την αποκομιδή των απορριμμάτων.

Η απαντητική επιστολή του κ. Τσίγγανου αναφέρει τα εξής:

Kατ’ αρχήν την υποψηφιότητά του κ. Tζωρτζίνη την πληροφορήθηκα όταν ανακοινώθηκε. Oυδεμία συζήτηση είχα εκ των προτέρων με τον ίδιο για την υποψηφιότητά του και ασφαλώς δεν υπήρχε λόγος να έχω ιδιαίτερη ενημέρωση. Oύτε ασφαλώς μίλησα για «κακό», για συνέπειες μίλησα στις οποίες οδηγεί η σπουδή. Όσον αφορά την αόριστη διατύπωση για την συνεχεία της κατάστασης που διαπιστώνει ο ίδιος πρέπει όλοι να γνωρίζουμε ότι όλα τα συστήματα αποκομιδής είναι καταδικασμένα αν δεν συνεργαστούν οι πολίτες στην τήρηση των οδηγιών και των κανονισμών. Δεν άκουσα δυστυχώς ούτε στη δεύτερη παρέμβαση του μία κουβέντα για την πρακτική των “σιδερένιων βαρελιών” και της “ανάρτησης” σκουπιδιών στα δέντρα, εικόνες που ευτυχώς δεν απαντούν πουθενά άλλου στο δήμο. άλλα και εκεί αυτές οι πρακτικές θα τελειώσουν. Δεν δημιουργήθηκαν τώρα, είναι κακές συνήθειες από το παρελθόν και δεν τιμούν κανέναν.
Δεν υπάρχει λόγος να επεκταθώ περαιτέρω στο θέμα, για τα υπόλοιπα τον παραπέμπω προς ενημέρωση στην δημοτική ενότητα Γαργαλιάνων.

Σχετικά Άρθρα

2 Σχόλια

  1. ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΣ ΕΚΤΕΙΘΕΣΕ ΔΕΝ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΗ ΚΑΝΕΝΑΣ. ΕΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΣΟΥ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button