Αστυνομικά

Αντιπροσωπεία της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος νομού Μεσσηνίας σε Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Αντιπροσωπεία της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος νομού Μεσσηνίας, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο κ. Νικήτα Μενούνο, τον Γεν. Γραμματέα Άρη Κτίστη, τον αναπλ. γεν. Γραμματέα Λεωνίδα Λιακά και τον Γιάννη Χριστόπουλο, επισκέφθηκε τους Βουλευτές Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτα Κοζομπόλη και Πέτρο Κωνσταντινέα.

Η αντιπροσωπία συζήτησε με τους βουλευτές θέματα που αφορούν στη λειτουργία του Πυροσβεστικού Σώματος, στην αναγκαιότητα κατάρτισης βαθμολογίου, στην αναγκαιότητα θέσπισης κανόνων για τη μετακίνηση των υπαλλήλων του Πυροσβεστικού Σώματος εντός νομού, την καλύτερη στελέχωση της μονάδας του αεροδρομίου και την αναβάθμιση των πυροσβεστικών σταθμών της Μεσσηνίας .

Η αντιπροσωπία της Ένωσης εξέφρασε την ικανοποίησή της για την επικείμενη μονιμοποίηση 2.200 άλλοτε πενταετών πυροσβεστών, ενώ οι Βουλευτές ευχαρίστησαν δια της αντιπροσωπίας της Ένωσης το Πυροσβεστικό Σώμα, για την αποτελεσματική αντιμετώπιση των πυρκαγιών τον περασμένο χρόνο.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button