Τοπικά ΝέαΦιλιατρά

Απάντηση του Δήμου Τριφυλίας στον Κώστα Κόλλια για τον “άστεγο σερίφη” στα Φιλιατρά

 

336


Με αφορμή την χθεσινή επιστολή του πρώην δημάρχου Τριφυλίας κ. Κόλλια με τίτλο «Μετακαρναβαλικά και ο άστεγος σερίφης» ο δήμος Τριφυλίας απαντά στην επιστολή του κ. Κόλλια με δελτίο τύπου.

 

Το δελτίο τύπου αναφέρει τα εξής:

Ο κ. Κων/νος Κόλλιας, τέως Δήμαρχος Τριφυλίας, τον τελευταίο καιρό επιδίδεται σε αγώνα δηλώσεων που κατά κύριο στόχο έχουν την κριτική στη σημερινή Δημοτική Αρχή, δικαίωμα που αναντίρρητα έχει.

Η Δημοτική Αρχή, εκτός των άλλων έδωσε μια μάχη εναντίον της υποτιθέμενης μεταρρύθμισης της Αστυνομίας που σαν συνέπεια έχει το κλείσιμο των Αστυνομικών Τμημάτων και υπογραφή αποδοχής και συναίνεσης δεν πρόκειται να βάλει. Αν το κάνει  ο κ. Κόλλιας δεν μας αφορά, αλλά δεν έχει και αξία.

 

Αυτό που όφειλε όμως και δεν έκανε  ο κ. Κόλλιας ήταν να απολογηθεί για τις ημέρες του και τα έργα του, που αυτή η Δημοτική Αρχή με πολύ μεγάλο αγώνα υπομονή και συνέπεια προσπαθεί και καταφέρνει να ανατρέψει και οι πολίτες δεν μπορούν να ξεχάσουν.

 

Η εποχή της πλάκας για την Τριφυλία έχει περάσει ανεπιστρεπτί.

Σχετικά Άρθρα

3 Σχόλια

  1. Φοβερο δελτιο τυπου!! Ανατριχιαστικες πληροφοριες που σκοπο εχουν να κατηγορησουν την τωρινη δημοτικη αρχη μιας και αν δεν μας απατα η μνημη μας νομιζω οτι απο τα ιδια ακριβως ατομα απαρτιζοταν και η ομαδα του κ.Κολλια…Απλα τοτε δεν υπηρχε προσωπικος φωτογραφος του κ.Κολλια για να αποθανατισει τις στιγμες….Οι ευθυνες ειναι αναμεσας σας κυριοι και τις κουβαλατε απο το χθες..Διαβαζει και κοσμος με μυαλο και οχι αχυρο γιαυτο ας σταματησουν τετοια δελτια τυπου που ως σκοπο εχουν να ριξουν σταχτη.

  2. Η τωρινη δημοτικη αρχη ειναι η ιδια με την προηγουμενη. Ετσι λοιπον το παρον δελτιο τυπου απευθυνετε και στους συνταξας το κειμενο. Για το αστυνομικο τμημα οι ενεργειες της δημοτικης αρχης ηταν εκπροθεσμες και για το θεαθηναι.

  3. Η απελπισία και η μικροπολιτική εκδηλώνεται σε ένα δελτίο τύπου της πλάκας. Έχει χαθεί η μπάλα αφού το Δημοτικό Συμβούλιο την πετάει συνεχώς στην εξέδρα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button