Κόσμος

Απάτη ή η «αποκάλυψη του αιώνα»; – Βρέθηκε «σκελετός» στον Άρη;

To μικρό όχημα της NASA, το «Curiosity» συνεχίζει τις βόλτες του στον Άρη, στέλνοντας εντυπωσιακά πλάνα απο τον «Κόκκινο Πλανήτη», ωστόσο φαίνεται ότι κάποιοι παρακολουθούν τα βίντεο που η «Περιέργεια» στέλνει στη Γη και ψάχνουν να βρουν στοιχεία που… επιθυμούν.

Αυτό φαίνεται ότι συμβαίνει και με τον χρήστη Paranormal Crucible, ο οποίος διαθέτει κανάλι στο YouTube και ισχυρίζεται ότι στα τελευταία πλάνα που έστειλε το rover εμφανίζεται εκρηκτικό υλικό. Συγκεκριμένα, ο συγκεκριμένος χρήστης υποστηρίζει ότι στο βίντεο φαίνεται… σκελετός που φέρνει πολύ σε ανθρώπινο.

Ο Τεξανός χρήστης του YouTube υποστηρίζει, λοιπόν, ότι στα συγκεκριμένα πλάνα φαίνεται ένας ανθρωπόμορφος σκελετός που στο κεφάλι φέρει διακοσμητικό διάδημα και εκτιμά ότι ο σκελετός ανήκε σε κάποιον ισχυρό κάτοικο του «Κόκκινου Πλανήτη».

Ωστόσο, σχολιαστές που είδαν το βίντεο εκτιμούν ότι αυτό που φαίνεται στις εικόνες δεν είναι τίποτα περισσότερο από σχηματισμούς βράχων που μπορούν να θυμίζουν ό,τι θέλουν οι παρατηρητές.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button