Αθλητικά

Απίθανο σενάριο για παικταρά στον ΠΑΟ με τρελό κασέ – Θα φέρει τα πάνω-κάτω ο Γιαννακόπουλος;

Tην ώρα που στον Παναθηναϊκό δίνουν τον υπέρ πάντων αγώνα για να σώσουν την ομάδα, κυκλοφορούν και διάφορα… απίθανα σενάρια που αφορούν τον προγραμματισμό της… επόμενης σεζόν, που ακόμα κανείς δεν ξέρει πώς θα βρει το Τριφύλλι.

Όπως γράφτηκε, λοιπόν, τελευταία, υπάρχει σοβαρή πιθανότητα παραμονής του Βραζιλιάνου Λουτσιάνο στην ομάδα, με αφορμή, μάλιστα, και το τατουάζ με το τριφύλλι που «χτύπησε» πρόσφατα ο παίκτης και το έδειξε στα social media.

Βεβαίως, το συγκεκριμένο ενδεχόμενο συγκεντρώνει ελάχιστες πιθανότητες να συμβεί, αν και εφόσον, φυσικά, η διοικητική κατάσταση δεν αλλάξει και παραμείνει ο Γιάννης Αλαφούζος στο τιμόνι της «πράσινης» ΠΑΕ.

Αυτό μπορεί εύκολα να διαπιστωθεί με την κοινή λογική και δεν χρειάζεται να είναι κανείς ο… σούπερ ρεπόρτερ για να το «ανακαλύψει». Ο Λουτσιάνο αυτή τη στιγμή είναι από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες του Παναθηναϊκού, με συμβόλαιο που προβλέπει πάνω από 650.000 ευρώ το χρόνο. Πρόκειται για πραγματικά «τρελά» χρήματα για το μπάτζετ που θα έχει τη νέα σεζόν το Τριφύλλι με την υπάρχουσα διοίκηση. Για αναλογιστεί κανείς τα νέα δεδομένα, το τωρινό συμβόλαιο του Βραζιλιάνου θα αφορά περίπου το 1/5 του μεικτού, συνολικού μπάτζετ της νέας χρονιάς.

Όπως γίνεται, επομένως, κατανοητό, με αυτά τα δεδομένα, είναι σχεδόν αδύνατο να παραμείνει ο Λουτσιάνο στην ομάδα, όσο και σημαντικός παίκτης μπορεί να είναι γι’ αυτόν τον Παναθηναϊκό, καθώς ο Βραζιλιάνος είχε αποδείξει όσο είχε αγωνιστεί ότι είναι πολύ ποιοτικός, αν και είχε κάποια θέματα αγωνιστικής πειθαρχίας.

Αν και εφόσον, βέβαια, αλλάξουν διοικητικά τα πράγματα στον Παναθηναϊκό, τότε όλα είναι πιθανά για τον Βραζιλιάνο και, φυσικά, για κάθε άλλο σημαντικό παίκτη του «πράσινου» ρόστερ. Θυμίζουμε, άλλωστε, την ατάκα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στον Γιάννη Αλαφούζο «μην πουλήσεις κανέναν παίκτη», μέχρι να ξεκαθαρίσει οριστικά αν θα προχωρήσει το πρότζεκτ «Athens Alive» και η είσοδος του πρώτου στην ΠΑΕ.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button