Αστυνομικά

Απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών τον Δεκαπενταύγουστο σε δρόμους της Πελοποννήσου

Για την ασφαλέστερη κίνηση των οχημάτων και τη βελτίωση της οδικής κυκλοφορίας κατά τον εορτασμό του Δεκαπενταύγουστου θα ισχύσει η απαγόρευση κίνησης φορτηγών αυτοκινήτων ωφέλιμου φορτίου άνω του 1,5 τόνου.

Οπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της Αστυνομίας, οι περιορισμοί θα ισχύουν ως εξής:

– Σήμερα Παρασκευή 10 Αυγούστου, για το ρεύμα εξόδου από την Αθήνα, από τις 4 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ και το Σάββατο 11 Αυγούστου, για το ρεύμα εξόδου από την Αθήνα, από τις 8 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι, καθώς και την Τρίτη 14 Αυγούστου, από τις 4 το απόγευμα έως τις 11 το βράδυ, θα ισχύσουν οι απαγορεύσεις α) στον αυτοκινητόδρομο κεντρικής Πελοποννήσου, στο ρεύμα προς Καλαμάτα, β) από την Κόρινθο έως την Καλαμάτα και γ) από το Λεύκτρο έως τη Σπάρτη.

– Την Τετάρτη 15 Αυγούστου, για το ρεύμα επιστροφής στην πρωτεύουσα, από τις 4 το μεσημέρι έως τις 11 το βράδυ θα ισχύσουν οι απαγορεύσεις α) στον αυτοκινητόδρομο κεντρικής Πελοποννήσου, στο ρεύμα προς Αθήνα, β) από την Καλαμάτα έως την Κόρινθο και γ) από τη Σπάρτη έως το Λεύκτρο.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button