Τοπικά ΝέαΦιλιατρά

Αποχώρηση δημοτικού συμβούλου κατά τον εορτασμό του ΟΧΙ στα Φιλιατρά σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το κλείσιμο του Α.Τ.

 

22791981_898586003632059_1432872571299626454_o


Η κοινωνία των Φιλιατρών δεν επιθυμεί τα αστέρια της αστυνομίας μόνο στις παρελάσεις, επιθυμεί τη φόρμα του αστυφύλακα στην καθημερινότητα.

Ένα ατυχές περιστατικό, το οποίο έχει σχέση με το κλείσιμο του Α.Τ. Φιλιατρών, έλαβε χώρα το πρωί του Σαββάτου ανήμερα της Εθνικής Επετείου του «ΟΧΙ» λίγο πριν οι επίσημοι αναχωρήσουν από το δημοτικό κατάστημα Φιλιατρών για τον Ι.Ν. Τιμίου Προδρόμου Φιλιατρών.

Πιο συγκεκριμένα, ο πρώην Αντιδήμαρχος Φιλιατρών κ. Βασίλειος Παπαθεοδοσίου μόλις αντιλήφθηκε την παρουσία εκπροσώπου της Αστυνομίας στην πόλη των Φιλιατρών, συγκεκριμένα του Διοικητή του Α.Τ. Τριφυλίας κ. Κρυοβρυσανακη, προς ένδειξη διαμαρτυρίας αποχώρησε διαμαρτυρόμενος για το κλείσιμο του Α.Τ.

Σε επικοινωνία που είχε το gargalianoionline με τον κ. Παπαθεοδοσίου αιτιολόγησε την πράξη του αναφέροντας τα εξής:

«Η κοινωνία των Φιλιατρών δεν επιθυμεί τα αστέρια της αστυνομίας μόνο στις παρελάσεις, επιθυμεί τη φόρμα του αστυφύλακα στην καθημερινότητα. Σήμερα που το κοινωνικό στάτους αλλάζει ραγδαία σε μια κατεξοχήν αγροτική πόλη όπως τα Φιλιατρά η παροχή αστυνομικών υπηρεσιών είναι περισσότερο αναγκαία παρά ποτέ. Και αποτελεί εγγύησή για τη ειρηνική συνύπαρξη διαφορετικών εθνοτήτων, γλωσσών και θρησκειών που βρίσκουν ψωμί και στέγη στον ευλογημένο αυτό τόπο. Άλλωστε μια δομή αστυνομική μας την έχει τάξει ο Γ.Γ. του Υπουργείου Δημοσίας Τάξεως όταν τον επισκεφθήκαμε».

Σχετικά Άρθρα

Ενα Σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button