Κόσμος

Αργεντινή: Αστυνομικοί πυροβόλησαν με πλαστικές σφαίρες τους παίκτες ομάδας

 

plastikes_4


Στην επαρχία της Σάντα Φε της Αργεντινής η Defensores De Armstrong υποδέχθηκε την Sportivo Las Parejas στο τελικό του πρωταθλήματος κλαουσούρα της Liga Canadense (το ερασιτεχνικό πρωτάθλημα της περιοχής) με τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν τη νίκη με 2-0 και την κατάκτηση του τίτλου και τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται να επιστρέφουν στη βάση τους με όλη σχεδόν την ομάδα τραυματισμένη από τις πλαστικές σφαίρες της αστυνομίας!!!

Στο τέλος του αγώνα, οι φιλοξενούμενοι έσπευσαν να διαμαρτυρηθούν στο διαιτητή της αναμέτρησης Λεάντρο Μποντόνι, από τον οποίο είχαν τρομερά παράπονα (για γκολ που μέτρησε, γκολ που τους ακύρωσε και μία αποβολή παίκτη τους), ωστόσο η αντίδραση των αστυνομικών δυνάμεων ήταν… σοκαριστική.

Με εντολή του επικεφαλής τους οι αστυνομικοί άρχισαν να πυροβολούν με πλαστικές σφαίρες τραυματίζοντας παίκτες, παράγοντες αλλά και φιλάθλους της φιλοξενούμενης ομάδας με αποτέλεσμα να προκληθεί πανικός στο γήπεδο κι από θαύμα δεν θρηνήσαμε κάποιο θύμα.

Πιο σοβαρή είναι η κατάσταση ενός ποδοσφαιριστή που δέχθηκε σφαίρα στο μάτι, ενώ τα ΜΜΕ της Αργεντινής εκφράζουν την οργή τους για την αντίδραση της αστυνομίας, αλλά και το νέο περιστατικό βίας σε αγώνα ποδοσφαίρου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button