Ελλάδα

Αστυνομική επιχείρηση στη Βάρκιζα: Βρέθηκαν 135 κιλά κοκαΐνης

 

peripoliko.3.12.708


Μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας είχε ως αποτέλεσμα να εντοπιστεί μία τεράστια ποσότητα ναρκωτικών, στη Βάρκιζα.

Η αστυνομία έκανε έφοδο, τα ξημερώματα της Κυριακής, σε υπερπολυτελές διαμέρισμα στη Βάρκιζα, επί της λεωφόρου Ποσειδώνος.

Εκεί εντοπίστηκαν 135 κιλά κοκαΐνης, ενώ στο σπίτι βρέθηκαν και 12.000 ευρώ. Στο πλαίσιο της επιχείρησης συνελήφθη ένας αλλοδαπός.

Ο ένοικος του διαμερίσματος, σερβικής καταγωγής, παρακολουθούνταν, έπειτα από έρευνα μηνών. Σύμφωνα με εκτιμήσεις, η αξία αυτής της ποσότητας κοκαΐνης πλησιάζει τα 5 εκατ. ευρώ, ενώ το άτομο που συνελήφθη φέρεται ως μέλος διεθνούς κυκλώματος που διακινούσε ναρκωτικά στη χώρα μας, σε γνωστά ονόματα της Αθήνας.

Οι αστυνομικοί είχαν φροντίσει να εξασφαλίσουν ένταλμα για εξονυχιστική έρευνα της πολυτελούς κατοικίας και ερευνούν τον ρόλο του αλλοδαπού συλληφθέντα.

Η έρευνα της αστυνομίας συνεχίζεται στην ευρύτερη περιοχή της παραλιακής για τον εντοπισμό κι άλλων σπιτιών ή ατόμων, καθώς το κύκλωμα απαρτίζεται από δεκάδες μέλη. Ο αλλοδαπός που συνελήφθη οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα στην Ευελπίδων. Ο 33χρονος Σέρβος πήρε προθεσμία και την Τρίτη αναμένεται να μεταβεί με τους συνηγόρους του κ. Σάκη Κεχαγιόγλου και Γεώργιο Δρύλλη στον ανακριτή, προκειμένου να απολογηθεί.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button