Ελλάδα

Ασυνήθιστο περιστατικό στο Λαύριο. 13χρονο κορίτσι έγινε μητέρα

Μία είδηση που αν μη τι άλλο προξενεί τεράστια έκπληξη έγινε γνωστή από το Λαύριο, όπου το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό αντίκρισε στο Κέντρο Υγείας Λαυρίου μία 13χρονη κοπέλα σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και με πόνους που προμήνυαν την έλευση του μωρού.

Η 13χρονη έλαβε τις πρώτες βοήθειες από τους παρευρισκόμενους νοσηλευτές και την μαία, ενώ διακομίσθηκε σε μαιευτήριο της Αθήνας όπου έφερε στη ζωή ένα υγιέστατο μωράκι.

Όπως ανακοίνωσε το Κέντρο Υγείας από την ιστοσελίδα του, «παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από την μαία και τους εφημερεύοντες ιατρούς και διακομίσθηκε σε Μαιευτήριο, συνοδεία ιατρού». Η νεαρή γέννησε και «μητέρα και παιδί χαίρουν άκρας υγείας».

Η μητέρα είναι Ελληνίδα, ενώ οι υπεύθυνοι του Κέντρου Υγείας σχολίασαν ότι «με βάση τις στατιστικές μελέτες, ο μέσος όρος ηλικίας της εγκυμοσύνης γυναικών φαίνεται ότι αυξάνει λόγω της χειραφέτησης των γυναικών. Υπάρχουν και εξαιρέσεις».

Δεν είναι γνωστές ακόμη περισσότερες λεπτομέρειες. Κυρίως υπό ποιες συνθήκες το 13χρονο κορίτσι έμεινε έγκυος.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button