Σφαίρα καρφώθηκε μέσα σε παιδικό δωμάτιο στο Μενίδι

 

ω1-50


Νέο περιστατικό πυροβολισμών στο Μενίδι με παρ’ολίγον θύμα ένα παιδί. Ο πυροβολισμός σημειώθηκε στις 3 τα ξημερώματα και η σφαίρα έπεσε στο δωμάτιο του παιδιού της οικογένειας Παυλίδη.

Ο κ. Παυλίδης περιγράφοντας το περιστατικό στο «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1 είπε ότι ενώ η οικογένεια κοιμόταν άκουσαν έναν θόρυβο και αναστατώθηκαν.

Πηγαίνοντας στο δωμάτιο του παιδιού, είδαν ότι ήταν γεμάτο με σημάδια από τη σφαίρα, η οποία είχε διαπεράσει το παντζούρι, είχε τρυπήσει μία φωτογραφία, πέρασε μόλις λίγα εκατοστά πάνω από το κεφάλι του παιδιού και αφού χτύπησε στον τοίχο και στην ντουλάπα, διαλύθηκε.

Η πρώτη αντίδρασή του ήταν να καλέσει την Αστυνομία. «Σε πέντε λεπτά είχα επτά αστυνομικούς στο δωμάτιό μου», σημειώνει ο ίδιος και διερωτάται, «έπρεπε να χαθεί μια ζωή για να κινητοποιηθεί η αστυνομία;».

Συμπληρώνει παράλληλα ότι, «η αστυνομία είναι πάντα εδώ», αναφέροντας πως από τον άδικο θάνατο του μικρού Μάριου κι έπειτα, η αστυνόμευση στην περιοχή έχει βελτιωθεί.

Αναφερόμενος στους Ρομά της περιοχής, τόνισε πως «δεν είναι όλοι το ίδιο, υπάρχουν άνθρωποι που δουλεύουν, πολεμάνε για να επιβιώσουν».