Ελλάδα

Αυξημένα διόδια από τα μεσάνυχτα -Τα νέα τέλη που θα πληρώνουμε [πίνακες]

Από σήμερα τα μεσάνυχτα οι οδηγοί που κινούνται στον αυτοκινητόδρομο της Ιονίας Οδού θα πληρώνουν αυξημένα διόδια.

Οι αναπροσαρμογές που ανακοίνωσε η «Νέα Οδός» κυμαίνονται από 0,05 έως 0,10 ευρώ.

Οι νέες τιμές που θα ισχύσουν αποτυπώνονται στους πίνακες της Νέας Οδού.

Τα νέα τέλη παρουσιάζονται αναλυτικά ανά αυτοκινητόδρομο, σταθμό διοδίων και κατηγορία οχήματος στους παρακάτω πίνακες.

Με κόκκινο χρώμα παρουσιάζονται οι τιμές που έχουν αυξήσεις από 0.05€ έως 0.10€  και με μαύρο χρώμα παρουσιάζονται οι τιμές που παραμένουν αμετάβλητες σε σύγκριση με το 2017.

Στην Ιόνια Οδό, τα μεσάνυχτα της Τρίτης 9 Ιανουαρίου προς Τετάρτη 10 Ιανουαρίου (ώρα 00:01) θα ξεκινήσει και η λειτουργία του πλευρικού σταθμού Γαβρολίμνης, με τον οποίο και ολοκληρώνεται το σύστημα χρέωσης του αυτοκινητοδρόμου. Τα διόδια τέλη ανά κατηγορία οχήματος θα είναι τα εξής:

Σύμφωνα πάντα με την «Νέα Οδό», «σε καμία περίπτωση δεν είναι δυνατόν, οδηγός που πληρώνει διόδιο τέλος σε μετωπικό σταθμό να πληρώσει ξανά σε πλευρικό σταθμό της ίδιας ζώνης, στο ίδιο ταξίδι».

Αντιστοίχως, όπως ανακοινώθηκε, «σε καμία περίπτωση δεν είναι δυνατόν οδηγός που πληρώνει διόδιο τέλος σε πλευρικό σταθμό να πληρώσει και σε μετωπικό ή άλλον πλευρικό σταθμό της ίδιας ζώνης, στο ίδιο ταξίδι».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button