Lifestyle

Αυτό είναι το ακριβότερο σπίτι στην Ελλάδα, σύμφωνα με το Sotheby’s -Με 3 ιδιωτικές παραλίες [βίντεο]

Ενα σπίτι που ανήκε στην οικογένεια Πίτσος είναι, σύμφωνα με τους Sotheby’s, το ακριβότερο σπίτι στην Ελλάδα.

Εχει θέα τον Σαρωνικό και βρίσκεται στην περιοχή Κουνούπι της Αργολίδας, στο Πόρτο Χέλι.

Το σπίτι είναι είναι περιτριγυρισμένο από πευκοδάσος με πρόσβαση στην θάλασσα μέσω τριών ιδιωτικών παραλιών.

Οπως ανέφερε πέρσι ο οίκος δημοπρασιών, που έβγαλε το σπίτι προς πώληση «το οίκημα βρίσκεται σε έκταση 18.000 τετραγωνικών μέτρων και κοστίζει 20.000.000 ευρώ. Ανήκε στην οικογένεια Πίτσος από το 1865» ενώ παράλληλα το περιέγραφε ως «Majestic».

Το σπίτι έχει έκταση 569 τετραγωνικών μέτρων, έχει τρεις ιδιωτικές παραλίες, διαθέτει υπαίθριες κουζίνες και κιόσκια και 7 καθιστικά εξωτερικού χώρου με θέα στον Σαρωνικό.

Φυσικά το μαγικό αυτό σπίτι είναι εξοπλισμένο με την τελευταία τεχνολογία, προσφέροντας στους ιδιοκτήτες του όλες τις ανέσεις.

Αμέσως μετά την πώληση, η αγγελία των Sotheby’s Realty, το εν λόγω σπίτι, αποσύρθηκε ενώ δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία του νέου ιδιοκτήτη.

Βέβαια, με την ανάρτηση της αγγελίας στον ιστότοπο του Sotheby’s δόθηκε σε όλους η δυνατότητα να ρίξουν μια κλεφτή ματιά στο εσωτερικό αυτού του τόσο ξεχωριστού και πολυτελούς σπιτιού.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button