Αθλητικά

Αυτό θα είναι το πρώτο «μπαμ» του Γιαννακόπουλου για το καλοκαίρι; – Αρέσει και στον Ολυμπιακό!

Στην Αθήνα βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες ο Αμερικάνος ατζέντης του Μπράιαν Ρόμπερτς και του Χόλις Τόμπσον, Αντριου Βάι. Ηρθε να δει τους δύο παίκτες, που έχει στον Ολυμπιακό, αλλά και να έχει μίτινγκ με ελληνικές ομάδες, κυρίως ενόψει της επόμενης χρονιάς.

Ο Βάι έχει πλούσιο πελατολόγιο και ανάμεσα στα ονόματα που εκπροσωπεί, είναι και ο Οκάρο Ουάιτ. Ο πάουερ-φόργουορντ, δηλαδή, που είχε εντυπωσιάσει με την φανέλα του Αρη και ακολούθως πήρε τον δρόμο για το ΝΒΑ.

Ο Ουάιτ είναι τραυματίας πλέον και καθώς φαίνεται δύσκολα θα επιστρέψει στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου. Επόμενος προορισμός του θα είναι λογικά, είτε η Κίνα, είτε πιθανότερα η Ευρώπη. Σημειωτέον ο Ουάιτ αρέσει τόσο στον Ολυμπιακό, όσο και στον Παναθηναϊκό.

Ο Ολυμπιακός, βέβαια, δεν έχει χώρο πλέον στο «4», αφού διαθέτει και Πρίντεζη, και Τιλί, ενώ τη νέα χρονιά θα επανέλθει ο Αγραβάνης. Δεν ισχύει το ίδιο για τον Παναθηναϊκό, αφού σίγουρα το καλοκαίρι θα φύγει ο Κρις Σίνγκλετον, ενώ o Γκάμπριελ δεν έχει την ποιότητα του Ουάιτ.

Οι «αιώνιοι» αυτό που σκέφτονται είναι το όσο το δυνατόν καλύτερο τελείωμα της χρονιάς, αλλά ουδείς μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο να κλείσουν μεταγραφή από τώρα. Είναι κάτι που είχε γίνει και παλιότερα με τον Ολυμπιακό και τον Μπρεντ Πετγουέι. Αλλά και με άλλες περιπτώσεις.

Στη περίπτωση μάλιστα του Ουάιτ, τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα, καθώς ήδη είναι ελεύθερος και δε δεσμεύεται με κάποια ομάδα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button