ΓαργαλιάνοιΤοπικά Νέα

Αύριο η δημοπρασία για το Τουριστικό Γαργαλιάνων

 

toyristiko


Για αύριο Τετάρτη 7 Ιουνίου είναι προγραμματισμένη η δημοπρασία για την εκμίσθωση του Δημοτικού Τουριστικού Ξενώνα στη θέση προφήτης Ηλίας Γαργαλιάνων για τα επόμενα 50 χρόνια.

Η δημοπρασία θα γίνει στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στην Κυπαρισσία από τις 10.30 το πρωί μέχρι τις 12.30 το μεσημέρι και το ελάχιστο όριο μισθώματος είναι στα 1.150 ευρώ, ενώ η πρώτη προσφορά θα πρέπει να υπερβαίνει το ποσό αυτό κατά 50 ευρώ. Το αρχικό μίσθωμα θα ισχύει για δύο χρόνια και από εκεί και μετά κάθε χρόνο θα υπάρχει αύξηση 2%. Ο μισθωτής θα πρέπει να προχωρήσει στην έκδοση της άδειας δόμησης και οι εργασίες θα πρέπει να ολοκληρωθούν 8 μήνες από την υπογραφή της σύμβασης.

Το κόστος για την επισκευή του, που θα βαρύνει τον εκμισθωτή και θα συμψηφιστεί με τα μισθώματα, σύμφωνα με τις μελέτες φτάνει τα 682.325 ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες έως τώρα δεν έχει υπάρξει κάποιο επίσημο ενδιαφέρον ενώ στις τάξεις του δήμου επικρατεί συγκρατημένη αισιοδοξία. Να σημειωθεί πως μόλις ένας ενδιαφερόμενος ζήτησε και πήρε τους όρους διακήρυξης της δημοπρασίας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button