Αθλητικά

Α.Ε. Γαργαλιάνων: Νίκη… σωτηρίας, 3-0 τον Αστέρα Μικρόμανης [εικόνες]

Τρίποντο οξυγόνο, αλλά η παραμονή έχει δρόμο ακόμη

Τρεις πολύ σημαντικούς βαθμούς για την επίτευξη του στόχου της σωτηρίας τους πέτυχαν οι παίκτες του Δημήτρη Λίτσα μετά την εντός έδρας νίκη τους με σκορ 3-0 επί του Αστέρα Μικρομάνης για τη 21η αγωνιστική της Α1 Τοπικής Κατηγορίας Μεσσηνίας.

Η ομάδα της Ένωσης κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 15′, με κοντινό πλασέ του Νίκου Νικολόπουλου, κάτι που βοήθησε τους παίκτες την ομάδας να αποβάλουν το άγχος.

Η πίεση της Α.Ε. Γαργαλιάνων για να πετύχει και ένα δεύτερο τέρμα ήταν ασφυκτική και στο 75′ με κοντινό πλασέ ο Στέλιος Σωτηρόπουλος έκανε το 2-0. Στο 82′ μετά από πάσα του Σωτηρόπουλου ο Καγιανάς με σουτ, από το ύψος του πένλατι, διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

 

Γήπεδο: Γαργαλιάνων

Διαιτητής: Ζαρακοβίτης Βοηθοί: Ρηγόπουλος, Βανικιώτης

Α.Ε. Γαργαλιάνων: Τσώλης, Πανταζής, Γεωγακόπουλος (60′ Καλογερόπουλος), Πλάγος, Καγιανάς (80′ Ζόμπολος), Δημητρακόπουλος, Χρόνης, Παπανδρεόπουλος, Νικολόπουλος (60′ Σωτηρόπουλος), Μάγκος, Μπολούν.

Αστέρας Μικρομάνης: Μπρέγκου, Σκαρπαλίζος, Αθανασόπουλος, Μπαράϊ, Μπούρας – Σουλιμάς, Καρδάσης, Κοτσιλλέρης, Σταθόπουλος, Καρδάσης, Σκπέτος, Τζεφερμινάιος.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button