Τοπικά ΝέαΦιλιατρά

Α.Τ. Φιλιατρών: «Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα…»

 

192


Η οριστική διακοπή της λειτουργίας του Αστυνομικού Τμήματος Φιλιατρών είναι γεγονός.

Τελευταία ημέρα λειτουργίας είναι η σημερινή για το Αστυνομικό Τμήμα Φιλιατρών, αφού πλέον τίθεται σε εφαρμογή η απόφαση του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για την κατάργηση της συγκεκριμένης αστυνομικής υπηρεσίας.

Η παραπάνω εξέλιξη σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί κεραυνό εν αιθρία, αφού από τον περασμένο Φλεβάρη δημοσιεύτηκε η απόφαση για την κατάργηση αστυνομικών τμημάτων ανά την Ελλάδα, στο  πλαίσιο αναδιάρθρωσης της ΕΛ.ΑΣ και μεταξύ των τμημάτων που καταργήθηκαν ήταν και αυτό των Φιλιατρών όπως και του Κοπανακίου.

Τα τελευταία 24ωρα, στο κτήριο που νοίκιαζε η Υπηρεσία άρχισε να αδειάζει από πράγματα, ενώ αύριο το πρωί έχει κανονιστεί το ραντεβού με την μεταφορική προκειμένου να γίνει η μετακόμιση των γραφείων.

Στο Α.Τ. Φιλιατρών υπηρετούσαν συνολικά 15 αστυνομικοί, ένας αξιωματικός και δεκατέσσερις αστυνομικοί των υπόλοιπων βαθμίδων που μετακινούνται σε τρεις Υπηρεσίες, οι δέκα από αυτούς στο νεοσύστατο Αστυνομικό Τμήμα Τριφυλίας, δύο στο Αστυνομικό Τμήμα Καλαμάτας και τρεις στο Αστυνομικό Τμήμα Γαργαλιάνων. Μάλιστα, για το λόγο αυτό το πρωί του Σαββάτου θα επιδοθούν τα φύλλα πορείας στους παραπάνω αστυνομικούς υπαλλήλους.

Παρά τις αντιδράσεις και τις παρεμβάσεις που διατυπώθηκαν από φορείς αλλά και την Τοπική Αυτοδιοίκηση, η απόφαση περί κατάργησης του Αστυνομικού Τμήματος δεν ανεστάλη ούτε άλλαξε.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button