Τοπικά Νέα

“Βάφτιζαν” ελαιόλαδο το σπορέλαιο στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας!

Σε εξέλιξη Ένορκη Διοικητική Εξέταση, υπάλληλος αποπέμφθηκε από την αρμόδια υπηρεσία και μετατέθηκε σε άλλη

Στην αρχή κυκλοφορούσαν μόνο κάποιες αόριστες φήμες. Στη συνέχεια το πρόβλημα ξέφυγε και πλέον το πρόβλημα με την αγορά σπορέλαιου σε τιμή ελαιολάδου στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, είναι ένα μείζον θέμα που απασχολεί τις υπηρεσίες του.
Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες μας, υπάρχει σε εξέλιξη και Ένορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ) προκειμένου να αποδοθούν οι όποιες ευθύνες υπάρχουν στο σύνολό τους. Προς το παρόν, το…μάρμαρο των ευθυνών το πλήρωσε μόνο η αρμόδια υπάλληλος του Νοσοκομείου Καλαμάτας, με μετάθεση από την υπηρεσία που ήταν μέχρι πρότινος.
Για την απόφαση αυτή υπήρξε αντίδραση από το Σωματείο Εργαζομένων, αφού θεωρήθηκε ότι δεν είναι δυνατό ένας υπάλληλος να ευθύνεται για ένα τόσο σημαντικό γεγονός.
Τις προηγούμενες ημέρες το “Θάρρος επικοινώνησε με τον πρόεδρο του συνδικαλιστικού οργάνου Δημήτρη Τσιλίκα, ο οποίος, όμως, δεν θέλησε να μας επιβεβαιώσει το γεγονός, αρνούμενος καν την ύπαρξή του! Το ίδιο έγινε και με τον διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Καλαμάτας, Γιώργο Μπέζο, ο οποίος αρκέστηκε να μας ευχηθεί…καλή πρωτοχρονιά.
Σε κάθε περίπτωση το γεγονός υφίσταται και ο έλεγχος γίνεται, πλέον, και για να διαπιστωθεί η χρονική διάρκεια που “βάφτιζαν” ορισμένοι το ελαιόλαδο σε σπορέλαιο και να αποδοθούν οι όποιες ευθύνες.
Βέβαια, το γεγονός δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο από τους εσωτερικούς ελεγκτικούς μηχανισμούς του Νοσοκομείου, αφού το παραπάνω συμβάν προκαλεί σειρά αναπάντητων – μέχρι σήμερα- ερωτημάτων. Σε κάθε περίπτωση δεν μπορεί μια τέτοια ιστορία να δημιουργήθηκε μόνο από έναν υπάλληλο.
Α.Π.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button