Κόσμος

Βίντεo-σοκ: Η στιγμή της σύγκρουσης δύο αεροσκαφών στον αέρα – Νεκρός ο ένας πιλότος

Ο δεύτερος πιλότος τραυματίστηκε βαρύτατα – Το δυστύχημα συνέβη κατά την προετοιμασία για επίδειξη με αεροσκάφη στη Ρουμανία

Τραγική κατάληξη είχε σόου επίδειξης με αεροπλάνα στη Ρουμανία όταν δύο από τα αεροσκάφη που συμμετείχαν συγκρούστηκαν στον αέρα και στη συνέχεια καρφώθηκαν στο έδαφος με τον έναν από τους δύο πιλότους να χάνει τη ζωή τους και τον δεύτερο να τραυματίζεται βαρύτατα.

Αυτόπτης μάρτυρας κατέγραψε τη στιγμή της σύγκροιυσης και της πτώσης των δύο αεροσκαφών κατά την προετοιμασία του σόου στο διεθνές αεροδρόμιο Σουτσεάβα.

 

Από τη σύγκρουση και την πτώση έχασε τη ζωή του ο 60χρονος πιλότος Κορνέλ Μαρινέσκου, ο οποίος, σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, ήταν μέλος της ομάδας «Γεράκια της Ρουμανίας».

Όσο για τον δεύτερο πιλότο, ηλικίας 53 ετών, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο στο οποίο διεκομίσθη με ελικόπτερο.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το δυστύχημα παραμένουν αδιευκρίνιστες με τους ερευνητές που ανέλαβαν την υπόθεση να προσπαθούν να διευκρινίσουν αν υπήρξε κάποια μηχανική βλάβη στα αεροσκάφη ή αν υπήρξε κάποια ασυνεννοησία ανάμεσα στους δύο πιλότους.

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button