Τοπικά ΝέαΦιλιατρά

Βανδαλισμοί στην πλατεία των Φιλιατρών

Οι βανδαλισμοί που σημειώθηκαν στην πλατεία των Φιλιατρών έχουν προκαλέσει εκ νέου ανησυχία και αναστάτωση στην τοπική κοινωνία και καθιστούν επιτακτική την ανάγκη, που διαρκώς τονίζει και ο Εμπορικός Σύλλογος της πόλης, για επαρκέστερη και πιο έντονη αστυνόμευση στην περιοχή.

Προχθες το πρωί, κάτοικοι κι επαγγελματίες διαπίστωσαν ότι άγνωστοι κατέστρεψαν τμήματα από τα κάγκελα προστασίας που έχει τοποθετήσει με δωρεά ο Εμπορικός Σύλλογος της πόλης στο πάρκο της παιδικής χαράς που βρίσκεται ανατολικά επί της κεντρικής πλατείας Φιλιατρών.

Επαγγελματίες και κάτοικοι των Φιλιατρών εικάζουν ότι, επειδή στο σημείο συγκεντρώνονται αλλοδαποί οι οποίοι και καταναλώνουν μεγάλες ποσότητες αλκοόλ, πιθανότατα τη νύχτα της Πέμπτης – ξημερώματα Παρασκευής, μετά τη συναυλία της Φιλαρμονικής και την παρουσίαση χορευτικών του Συλλόγου Φιλοπροόδων στην πλατεία, κάποιοι εξ αυτών «μερακλώθηκαν» και επιδόθηκαν σε βανδαλισμούς.

Για τους βανδαλισμούς ενημερώθηκε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Φιλιατρών, Διονύσιος (Σάκης) Παπαγεωργίου, ο οποίος χθες το πρωί βρέθηκε στο σημείο και αμέσως ειδοποίησε το Α.Τ. Τριφυλίας καταγγέλλοντας το γεγονός. Όπως διαπιστώθηκε ένα τμήμα από τα κάγκελα ήταν πεταμένο στο σιντριβάνι ενώ ένα δεύτερο δε βρέθηκε κάπου στο χώρο της πλατείας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button