ΓαργαλιάνοιΤοπικά Νέα

«Βούλιαξε» η πλατεία των Γαργαλιάνων στη συναυλία του Μπάμπη Τσέρτου! [εικόνες]

 

main


Ξεσήκωσε μικρούς και μεγάλους η συναυλία του Μπάμπη Τσέρτου στην Κεντρική Πλατεία Γαργαλιάνων το βράδυ της Παρασκευής 4 Αυγούστου!

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η χθεσινή μεγάλη συναυλία με τον Μπάμπη Τσέρτο που έλαβε χώρα, στην Κεντρική Πλατεία Γαργαλιάνων, κλείνοντας με τον καλύτερο τρόπο την διήμερη γιορτή ελιάς και ελαιόλαδου που πραγματοποιήθηκε από τον Μορφωτικό Σύλλογο Γαργαλιάνων σε συνεργασία με το Δήμο Τριφυλίας.

Πιστοί πάντα στο καλό Ελληνικό τραγούδι, ο Μπάμπης Τσέρτος πλαισιωμένος από καταξιωμένους μουσικούς και την Ειρήνη Τουμπάκη στο τραγούδι, παρουσίασαν ένα κεφάτο πρόγραμμα με επιλεγμένα λαϊκά, ρεμπέτικα και παραδοσιακά τραγούδια. Αξίζει να σημειωθεί πως σχεδόν σε ολόκληρη την πλατεία κατά τη διάρκεια της συναυλίας συναντήσαμε μικρούς και μεγάλους να χορεύουν ξέγνοιαστα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες!

 

0

 

1

 

2

 

3

 

4

 

5

 

6

 

7

 

8

 

9

 

10

Σχετικά Άρθρα

Ενα Σχόλιο

  1. ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΤΣΕΡΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΦΕΠΟΛΩΝ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣΑΝ ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΝ ΤΑ ΜΠΡΑΒΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΝΤΑΣ ΕΚ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button