Ελλάδα

Βρέθηκε ο «ξεχασιάρης» του Πρωτοχρονιάτικου Λαχείου που κέρδισε 2 εκατ. ευρώ -Το είχε ξεχάσει στο συρτάρι του!

Βρέθηκε μετά από ένα μήνα (!) ο υπερτυχερός της κλήρωσης του πρωτοχρονιάτικου λαχείου, που κέδρισε πάνω από 2 εκατομμύρια ευρώ.

Οπως αποδείχθηκε ο υπερτυχερός από την Αιτωλοακαρνανία ήταν… ξεχασιάρης. Χθες, εμφανίστηκε σε πράκτορα του ΟΠΑΠ στην περιοχή του και του δήλωσε ότι είχε ξεχάσει την ύπαρξη μίας 5αδας λαχνών στο συρτάρι του.

Ο πράκτορας του ΟΠΑΠ, διαπίστωσε ότι ο πελάτης του αγνοούσε ότι εκείνος ήταν ο νικητής της πρωτοχρονιάτικης κλήρωσης. Ετσι, του ζήτησε να καθίσει πριν του ανακοινώσει τα νέα, δια… παν ενδεχόμενον. Και του αποκάλυψε ότι κερδίζει το αστρονομικό ποσό, που υπερβαίνει τα 2 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με το protothema, ο υπερτυχερός αρχικά δεν είχε σκοπό να πάρει πρωτοχρονιάτικο λαχείο και ζήτησε να πάρει «ΣΚΡΑΤΣ». Ο πλανόδιος λαχειοπώλης όμως τον έπεισε να αγοράσει το λαχείο «για το καλό των γιορτών». Μάλιστα, την τυχερή πεντάδα την επέλεξε ο ίδιος ο λαχειοπώλης για λογαριασμό του. Πέρασαν λίγες ημέρες, έγινε η κλήρωση του λαχείου και εκείνος αναζητώντας ένα άλλο έγγραφο, ανακάλυψε τον ξεχασμένο λαχνό και τον… αποθήκευσε σε ένα συρτάρι.

Είδε στην τηλεόραση ότι … αναζητείται

Ο νικητής του λαχείου βρισκόταν σε ένα φιλικό σπίτι, όταν είδε στην τηλεόραση ότι αναζητείται ο μεγάλος τυχερός των 2 εκατομμυρίων ευρώ. «Βρε τον τυχεράκια», άρχισαν να σχολιάζουν, κάνοντας εικασίες για το λόγο που διατηρεί κρυφή την ταυτότητά του και δεν έχει πάει ακόμη να εισπράξει το έπαθλο.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button