Κόσμος

Βρήκε την οικογένεια του 19 χρόνια μετά την απαγωγή του!

 

oikogeneia


Ένας 20χρονος άνδρας επανενώθηκε με την οικογένειά του 19 χρόνια μετά την απαγωγή του, όταν ήταν νήπιο στην βόρεια επαρχία Χεμπέϊ, στην Κίνα.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ τον Αύγουστο του 1998 δύο άνδρες απήγαγαν το τότε 11 μηνών νήπιο. Η αστυνομία που διεξήγαγε τις έρευνες αντιμετώπισε πολλές δυσκολίες καθώς υπήρχε η εκτίμηση ότι το νήπιο απήχθη από εσωτερικούς μετανάστες αφού εκείνη την εποχή χιλιάδες άνθρωποι από άλλες επαρχίες δούλευαν στα ορυχεία της Κίνας. Οι γονείς του νήπιου ήταν επίσης εσωτερικοί μετανάστες από την νοτιοδυτική επαρχία Σιτσουάν.

Φέτος η τοπική αστυνομία άνοιξε πάλι τον φάκελο και διενήργησε νέες έρευνες στη διάρκεια των οποίων συνελήφθησαν τέσσερις ύποπτοι. Η αστυνομία διασταύρωσε τα στοιχεία και στις 24 Σεπτεμβρίου κατάφερε να εντοπίσει τον εξαφανισμένο πλέον άντρα στην πόλη Λιαοσένγκ, στην γειτονική επαρχία Σαντονγκ. Μετά από τη λήψη DNA στις 6 Οκτωβρίου επιβεβαιώθηκε η ταυτότητά του.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button