Τοπικά ΝέαΦιλιατρά

Βραδιά φιλοξενίας από το Σύλλογο Φιλοπροόδων Φιλιατρών [εικόνες]

 

3


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα το βράδυ στο Πάρκο της Βλαχέρνας στα Φιλιατρά η «Βραδιά φιλοξενίας» από το Σύλλογο Φιλοπροόδων. Η προσέλευση του κοινού ξεπέρασε ήταν πολύ μεγάλη, και με την παρουσία του πλημμύρισε με συναισθήματα ζεστασιάς και αγάπης τον 90χρονο πια σύλλογο, σε μια εκδήλωση που πραγματοποιείται από το 2000.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την πρόεδρο Βιβή Παντελάκη να ευχαριστεί το κοινό που του εμπιστεύεται τα παιδιά του για να μάθουν μουσική και παραδοσιακούς χορούς. Αναφέρθηκε ακόμα στις τελευταίες δραστηριότητες του συλλόγου αλλά και στην αντικατάσταση της στέγης του Βυζαντινού Μνημείου της Παναγίας της Βλαχέρνας και στην εμφάνιση του Χορευτικού του Τμήματος στο Φεστιβάλ Zilefe  στην πόλη Φοξάνι της Ρουμανίας στις 3, 4 και 5 Ιουλίου 2015.

Το πρόγραμμα άνοιξε η Φιλαρμονική υπό τη διεύθυνση του αρχιμουσικού Παναγιώτη Φωτεινέα και ακολούθησαν τα χορευτικά τμήματα. Να σημειώσουμε ότι στο πάρκο εκτέθηκαν και οι δημιουργίες των παιδιών από το «Καλλιτεχνικό εργαστήρι» που πραγματοποιήθηκε στις 2&3 Αυγούστου.

Το παρών έδωσαν μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Τριφυλίας Παναγιώτης Κατσίβελας, ο πρώην Δήμαρχος Τριφυλίας Κώστας Κόλλιας, ο Αντιδήμαρχος Φιλιατρών Αναστάσιος Πούλος, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Φιλιατρών Μπάμπης Καναλουπίτης, καθώς και δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι του Δήμου Τριφυλίας.

 1

2

3

4

5

6

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button