ΓαργαλιάνοιΤοπικά Νέα

Γαργαλιάνοι: Είπαν ότι είναι υπάλληλοι της ΔΕΗ και πήραν κοσμήματα από ηλικιωμένη!

ImageHandler.ashx


Υποτιθέμενοi υπάλληλοι της ΔΕΗ έκλεψαν …. μια σακούλα κοσμήματα από 83χρονη στον Άγιο Σπυρίδωνα Γαργαλιάνων.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη δύο αγνώστων (άνδρας και γυναίκα) μέχρι στιγμής δραστών, οι οποίοι σήμερα, Παρασκευή το πρωί, στον Άγιο Σπυρίδωνα Γαργαλιάνων, με δόλιο τρόπο αφαίρεσαν χρηματικό ποσό από ηλικωμένη ημεδαπή.

Αναλυτικότερα, οι δράστες, μετέβησαν στην οικία της ηλικωμένης, όπου προσποιούμενοι υπάλληλους της ΔΕΗ πραγματοποίησαν «έλεγχο» στην ηλεκτρολογική εγκατάσταση του σπιτιού. Κατά τον υποτιθέμενο έλεγχο, προφασίστηκαν την αλλαγή στο κουτί του μετρητή της ΔΕΗ. Μάλιστα, προφασιζόμενοι το ενδεχόμενο της ύπαρξη διαρροής ηλεκτρικού ρεύματος και κινδύνου πυρκαγιάς, έπεισαν την ηλικιωμένη να συγκεντρώσει σε μία σακούλα τα χρυσαφικά και ότι άλλα τιμαλφή διατηρούσε και να τα τοποθετήσει έξω από το σπίτι.

Στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας διάφορες άλλες προφάσεις παρακίνησαν την ηλιοκαμένη να εισέλθει στην οικία, για να κλείσει το γενικό διακόπτη του ρεύματος, και εκμεταλλευόμενοι την ολιγόλεπτη απασχόληση της, αφαίρεσαν τη σακούλα με τα χρυσαφικά και τράπηκαν σε φυγή. Η ηλικιωμένη μόλις κατάλαβε τι συνέβη ειδοποίησε την Αστυνομία.

Την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Γαργαλιάνων.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button