ΓαργαλιάνοιΤοπικά Νέα

Γαργαλιάνοι: Ενημέρωση από Πούπουζα για τα μέτρα προστασίας από κλοπές και διαρρήξεις

 

1


Περισσότερη αστυνόμευση για όσο διάστημα διαρκεί η ελαιοσυγκομιδή.

Την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017 στις 7 το απόγευμα, πραγματοποιήθηκε στην Μπρίσκειο Δημοτική Βιβλιοθήκη Γαργαλιάνων ομιλία με θέμα: «Μέτρα προστασίας από κλοπές και διαρρήξεις». Ομιλητής ήταν ο Διευθυντής της Δ/νσης Αστυνομίας Μεσσηνίας κος Παναγιώτης Πούπουζας. Η επίσκεψη – ενημέρωση του κ. Πούπουζα στους Γαργαλιάνους αποδεικνύει έμπρακτα τον κοινωνικό ρόλο της ΕΛ.ΑΣ., αλλά και την προτεραιότητα που έχει θέσει η Αστυνομία και δεν είναι άλλη από την πρόληψη.

2.

Κατά την ομιλία του ο κ. Πούπουζας αναφέρθηκε σε μια σειρά προληπτικών μέτρων που πρέπει να λαμβάνουν οι πολίτες για την αποτελεσματικότερη φύλαξη των κατοικιών και των καταστημάτων τους, καθώς και άλλης περιουσίας τους. Οι παρευρισκόμενοι είχαν τη δυνατότητα, να αντλήσουν γνώσεις, να υποβάλλουν ερωτήματα, να καταθέσουν προσωπικές εμπειρίες και να διαμορφώσουν άποψη, σχετικά με το πώς μπορούν να προφυλάξουν την περιουσία τους.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Γαργαλιάνων κ. Δ. Κωνσταντόπουλος καλωσόρισε τον κ. Πούπουζα, ενώ τον ευχαρίστησε για την παρουσία του στους Γαργαλιάνους. Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο πάγιο αίτημα που υπάρχει προκειμένου να ξεκινήσουν οι εργασίες συντήρησης του κτηρίου του Α.Τ. Γαργαλιάνων, τονίζοντας πως το κονδύλι των 68.000 ευρώ υπάρχει, αλλά ο κ. Κατσίβελας δεν του έχει απαντήσει ακόμη για ποιο λόγο δεν προχωρούν οι διαδικασίες.

Στην ομιλία παραβρέθηκε ο Διοικητής του Α.Τ. Γαργαλιάνων κ. Ν. Γεωργακόπουλος καθώς και ο Διοικητής του Α.Τ. Τριφυλίας κ. Γ. Κρυοβρυσανάκης.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button