ΓαργαλιάνοιΤοπικά Νέα

Γαργαλιάνοι: Εντυπωσιακές δημιουργίες στην 2η Συνάντηση Χειροτεχνών «Στου Πάρκου την Αγορά» [εικόνες]

1


Η φαντασία, το μεράκι και η αγάπη για τις χειροποίητες κατασκευές, πρωταγωνιστούν στην 2η Συνάντηση Χειροτεχνών στους Γαργαλιάνους από την ομάδα «Stou Gargalianou Project» σε συνεργασία με το Δήμο Τριφυλίας που ξεκίνησε χθες το απόγευμα στο πάρκο των Γαργαλιάνων.

Η έκθεση – παζάρι χειροποίητων ειδών 40 χειροτεχνών από πολλά μέρη της Ελλάδας άνοιξε τις πύλες της το απόγευμα της Παρασκευής και και θα διαρκέσει μέχρι και την Κυριακή 30 Ιουλίου ενώ λειτουργεί από τις 7 το απόγευμα έως τις 12 το βράδυ. Οι χειροτέχνες παρουσιάζουν τις δημιουργίες τους, όλες καλαίσθητες, φτιαγμένες με αγάπη και μεράκι από ανθρώπους που διαθέτουν ασίγαστο δημιουργικό πνεύμα. Την έκθεση «αγκάλιασε» πλήθος κόσμου από τις γύρω περιοχές, που θέλησε να δει από κοντά τα μοναδικά χειροτεχνήματα. Ανάμεσά τους και ο δήμαρχος Τριφυλίας Παναγιώτης Κατσίβελας, που έσπευσε να συγχαρεί τους χειροτέχνες, μαθαίνοντας από καθέναν ξεχωριστά για τα υλικά των προϊόντων και τον τρόπο παρασκευής τους.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως το τριήμερο πλαισιώνεται και γευστικά καθώς τοπικοί παραγωγοί υποδέχονται τους επισκέπτες με τα κεράσματά τους!

Σήμερα Σάββατο 29/07 από τις 7 έως τις 10 θα πραγματοποιηθεί σεμινάριο βιβλιοδεσίας διαστάσεων 17/12 (μαλακή βιβλιοδεσία) με τον Στάθη Καρυδομάτη, ενώ λίγο μετά τις 10 το βράδυ θα πραγματοποιηθεί συναυλία με τους Hard Disk Drive.

 

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button