ΑθλητικάΓαργαλιάνοιΤοπικά Νέα

Γαργαλιάνοι: Με πανελλήνιο ρεκόρ οι αγώνες αεροβόλου όπλου Α’ Κατηγορίας [εικόνες]

Με ένα πανελλήνιο ρεκόρ, στην κατηγορία παίδων Α ́ από την αθλήτρια του Σκοπευτικού Συλλόγου Λακεδαιμονίων «ΛΕΩΝΙΔΑΣ» Αγγελική Λιναρδάκη και πολλές άλλες υψηλές επιδόσεις, πραγματοποιήθηκαν στις 10 και 11 Μαρτίου,  στο σκοπευτήριο του συλλόγου, στους Γαργαλιάνους, αγώνες αεροβόλου όπλου, Α ́ κατηγορίας , Ανδρών – Γυναικών– Εφήβων – Νεανίδων και Παίδων Α ́ και Β ́.
Για άλλη μια φορά, τους αγώνες τίμησαν με την παρουσία τους πολλοί αθλητές και αθλήτριες από διάφορα σωματεία της χώρας.
Ιδιαίτερη αναφορά αξίζει να γίνει στους νέους αθλητές – εφήβους του συλλόγου μας, στην πλειοψηφία τους μαθητές του Λυκείου Φιλιατρών, που παρά το μικρό χρονικό διάστημα που ανήκουν στον σύλλογο μας «σάρωσαν» τα μετάλλια στην κατηγορία τους.
Τέλος, ο Σύλλογος εξέφρασε τα θερμά ευχαριστήρια προς τους χορηγούς, χωρίς την συμπαράσταση των οποίων δεν θα ήταν δυνατή η άψογη, κατά την παραδοχή των φιλοξενούμενων αθλητών αθλητριών και συνοδών, τέλεση των αγώνων.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button