ΓαργαλιάνοιΤοπικά Νέα

Γαργαλιάνοι: Μια νέα παράνομη χωματερή “γεννιέται” στα παλιά σφαγεία; [εικόνες – βίντεο]

 

main23


Μετά από καταγγελία αναγνώστη μας, ο οποίος μας έστειλε φωτογραφίες που δείχνουν πληθώρα σκουπιδιών αλλά και μπάζων στο πέρασμα του χρόνου να συσσωρεύονται στο χώρο που βρίσκονται τα παλιά σφαγεία των Γαργαλιάνων, διαπιστώσαμε την τραγική και συνάμα απαράδεκτη εικόνα καθώς ο χώρος φαίνεται να μετατρέπεται σιγά σιγά σε νέα χωματερή.

Το θέμα της παράνομης ρίψης απορριμμάτων στα παλιά σφαγεία των Γαργαλιάνων «έφερε» στο φως το δημοσιότητας για πρώτη φορά το gargalianoionline στις 29 Μαίου 2017, ενώ λίγες ημέρες αργότερα στο Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας κ. Ε. Ανδρινόπουλος σε ερώτησή του προς τον Δήμαρχο Τριφυλίας είχε ζητήσει εξηγήσεις. Ο κ. Κατσίβελας στην απάντησή του, τότε, είχε αναφέρει πως το γεγονός αυτό συνέβη μια φορά, καθώς φορτωμένο απορριμματοφόρο του δήμου είχε πάθει ζημιά και κάπου έπρεπε να αδειάσουν τα απορρίμματα προκειμένου να πάει στο συνεργείο, σημειώνοντας πως τα απορρίμματα έπειτα από δύο ώρες φορτώθηκαν σε άλλο φορτηγό για να καταλήξουν στο Αλιμάκι.

Ωστόσο, αυτό που φαίνεται στις παρακάτω φωτογραφίες δεν μπορεί να το διαψεύσει κανείς καθώς ο φωτογραφικός φακός είναι αδιάψευστος μάρτυρας.

 

Δείτε παρακάτω το φωτογραφικό αρχείο του αναγνώστη από τις 18 Μαϊου 2017 μέχρι και την Τρίτη 22 Αυγούστου 2017.

0

 

1

 

2

 

3

 

4

 

5

 

6

 

Σημερινές εικόνες και βίντεο:

0

 

1

 

2

4

 

Σχετικά Άρθρα

Ενα Σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button