ΓαργαλιάνοιΤοπικά Νέα

Γαργαλιάνοι: Σχόλιο αναγνώστη σχετικά με τον καθαρισμό των οικοπέδων

 

oikopedo-660x366


Αναγνώστης της σελίδας με αφορμή την χθεσινή ανακοίνωση του Δήμου Τριφυλίας σχετικά με τον την υποχρέωση των ιδιοκτητών οικοπέδων να προβούν σε καθαρισμό τους από τα ξερά χόρτα και οποιοδήποτε εύφλεκτο υλικό μας έστειλε το παρακάτω σχόλιο.

«Με αφορμή το άρθρο που διάβασα για τα πρόστιμα που θα βάζει ο δήμος στα ακάθαρτα οικόπεδα θέλω και εγώ σαν δημότης να ρωτήσω, οι κλάρες που βγαίνουν από τα δέντρα των άυλων, των χωραφιών, οι αμέτρητες λακκούβες στο δίκτυο της Τριφυλίας και το χάος με τα parking στη πλατεία Γαργαλιανων και όχι μονό, δεν είναι άξια προστίματος; γιατί εμείς οι οδηγοί των μεγάλων οχημάτων να ταλαιπωρούμαστε κάθε μέρα; Δεν είμαστε δημότες εμείς; Ο υπόνομος στις στροφές του “Στούλη” τρέχει μέσα στο δρόμο πριν το χειμώνα και περνάν από εκεί καθημερινά σύμβουλοι του δήμου και της αντιπολίτευσης. Αν κάποιος πάθει ατύχημα ποιος θα τον αποζημιώσει; Θα πληρώσει πρόστιμο ο δήμος τότε; συγνώμη αν σας κούρασα άλλα που να βρω το δίκιο μου; ευχαριστώ και ελπίζω κάτι ν ακουστεί από αυτά που σας είπα».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button