ΓαργαλιάνοιΕκπαίδευσηΤοπικά Νέα

Γαργαλιάνοι: Σύλλογος Γονέων 1ου Δημοτικού & 2ου Νηπιαγωγείου – Γονείς – εθελοντές στηρίζουν το σχολείο!

1


Παράδειγμα προς μίμηση!

Τα μέλη του Συλλόγου  Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου και του 2ου Νηπιαγωγείου Γαργαλιάνων ανέλαβαν την πρωτοβουλία και πρωτοστάτησαν στις εθελοντικές εργασίες που έγιναν στο σχολείο με σκοπό να προσφέρουν στα παιδιά τους ένα ακόμα καλύτερο περιβάλλον που να τα γεμίζει χαρά. Έτσι, προχώρησαν στον καθαρισμό του οικοπέδου που στεγάζεται το σχολικό συγκρότημα, ενώ ολοκληρωθήκαν οι εργασίες βαψίματος των κιγκλιδωμάτων.

O Σύλλογος σε ανακοίνωσή του αναφέρει τα εξής:

Ο Σύλλογος  Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου και του 2ου Νηπιαγωγείου Γαργαλιάνων ανακοινώνει με χαρά την ολοκλήρωση εργασιών που αφορούσαν τον καθαρισμό του οικοπέδου στο πίσω μέρος του σχολείου  και το βάψιμο των υπολοίπων κιγκλιδωμάτων  του συγκροτήματος.

Θέλουμε να εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες μας στους γονείς των παιδιών του σχολείου, που με τη συμμετοχή τους στις δράσεις του Συλλόγου  βοηθούν ,  ώστε να μπορούν να πραγματοποιούνται τέτοια έργα συντήρησης.

Αξίζει να ευχαριστήσουμε θερμά τον  συμπολίτη μας κ. Γεώργιο Μπουντουβά, ο οποίος πρόσφερε ένα σημαντικό ποσό για τις εργασίες που πραγματοποιήθηκαν.

Επίσης ευχαριστούμε θερμά τον κ. Χαράλαμπο Χαλαζωνίτη για την προσφορά του σκυροδέματος, που χρησιμοποιήθηκε στον προαύλιο χώρο.

Τέλος ευχαριστούμε τον Δήμο Τριφυλίας για την προσφορά μέρους των χρωμάτων που χρησιμοποιήθηκαν καθώς και για την δωρεάν μεταφορά του σκυροδέματος με το φορτηγό του Δήμου.

Ως Σύλλογος ευχόμαστε καλή σχολική χρονιά σε όλη την εκπαιδευτική κοινότητα  !!!

Δύναμη, Δημιουργία και Πρόοδο  !!!

Με εκτίμηση

Ο Σύλλογος  Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου

 και του 2ου Νηπιαγωγείου Γαργαλιάνων

2

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button